Digidexo.com

Hva er Vigamox øyedråper?

Hva er Vigamox øyedråper?


Vigamox, eller Moxifloxacin hydrochloride øyedråper, er godkjent av Food and Drug Administration som en effektiv øyeinfeksjon behandling for bakteriell konjunktivitt. Denne tilstanden påvirker membraner som dekker innsiden av en persons øyelokk samt membranene som skaper det hvite i øyeeplet. Vigamox kan bare være lovlig ervervet i USA med en resept fra lege.

Hvordan Vigamox øyedråper Work

Vigamox øyedråper bør plasseres i øyet tre ganger om dagen, en dråpe per applikasjon, for opp til syv dager, ifølge myndighetenes nettside DailyMed - selv om helsepersonell vil at du skal bruke medisiner på en annen tidsplan. Følg helsepersonell råd. Unngå å plassere Vigamox sin dropper direkte inn i øyet eller på alle overflater som hud eller et bord, da dette kan forverre konjunktivitt eller til og med føre til ytterligere øyeinfeksjoner.

Vanlige bivirkninger av Vigamox Øyedråper

Som alle øyedråper medisiner, og medisiner generelt, bivirkninger eller en allergisk reaksjon kan skje med Vigamox øyedråper. Opp til 6 prosent av pasienter rapportert noen vanlige bivirkninger, ifølge DailyMed. Mulige bivirkninger fra Vigamox bruk inkluderer overdreven gråt, ytterligere tilfeller av konjunktivitt, blødninger like under conjunctiva, tørre øyne, kløe i øynene og på kroppen, synsproblemer og en betennelse i hornhinnen ofte kalles keratitt.

Mindre vanlige bivirkninger av Vigamox øyedråper

Om 1 prosent av pasientene som ble behandlet med Vigamox øyedråper har rapportert flere bivirkninger som følge av resept, ifølge DailyMed. Disse bivirkningene inkluderer økt hoste, feber, utslett, infeksjoner, en betennelse i mellomøret som kalles mellomørebetennelse, betennelse i svelget av halsen eller faryngitt og rhinitt eller en irritasjon i nesen.

Advarsler for Vigamox Medicated Øyedråper

Bruk av for mye Vigamox kan føre til vekst av bakterier eller forverres ytterligere konjunktivitt, i henhold til DailyMed. Gravide kvinner bør kun bruke Vigamox eller noen lignende behandling som en siste utvei, fordi det ikke er kjent hvordan det påvirker fosteret. Likeledes er kvinner som ammer eller spedbarn under et år gammel frarådes å bruke Vigamox øyedråper.

Cost of Vigamox øyedråper

Vigamox er vanligvis dekket helt eller delvis av de fleste forsikringsselskaper. Det nøyaktige beløpet pasienten må betale vil avhenge av den enkeltes forsikring plan, imidlertid. Pasienthjelpeprogrammer er tilgjengelige for uforsikrede folk med lave inntekter. Som i 2009, en 3-ml flaske Vigamox, med 0,5 prosent av den aktive ingrediensen, koster ca $ 79. Tre flasker Vigamox øyedråper kan kjøpes for ca $ 220.