Digidexo.com

Hvordan Reset en Kroppsvekt Set Point

Settpunktet teorien for kroppsvekt er lik settpunktet teori for kroppstemperatur. Hvis du er kald, sender hjernen signaler som påvirker deg til å sitte ved en brann eller sette på en jakke. Tilsvarende, hvis du er varm, sender hjernen din signaler for deg å kjøle kroppen din ved å slå på en vifte eller får en kald drink.
Den kroppsvekt sett punkt teori tilsier at kroppen din har et anbefalt vekt den prøver å vedlikeholde. Bør du gjøre noe sprøtt som å gå på en diett, sender hjernen signaler om drifter til binge. Bør du gjøre noe sprøtt som å prøve å legge muskelmasse, pigger kroppen din metabolisme via økte temperaturer for å bringe den vekten ned.
De som prøver å endre kroppen sin uten å anerkjenne sin kroppsvekt settpunkter fremstiller seg ultimate svikt.

Hvordan Reset en Kroppsvekt Set Point

•  Identifiser en vekt du har enkelt vedlikeholdes i seks måneder eller lenger. Dette er trolig din kroppsvekt settpunkt. Settpunktet teorien gjelder ikke for din vekt i løpet av et vekttap eller vektøkning innsats. Din kroppsvekt sett punkt er en uanstrengt vekt vedlikeholdsnivå. Å vite hva dette settet punktet nivået er, og den livsstilen som går langs med at uanstrengt ledelse, er det første skrittet for å tilbakestille din kroppsvekt settpunkt.

Identifiser et vekttap / vektøkning strategi du kan adoptere som en ny livsstil. Hvis programmet du innlate seg på å vinne eller tape vekt er bare en midlertidig en som tar maksimal innsats fra din side for å opprettholde, så etter en kortvarig nytelse av din suksess, vil du finne at kroppen din returnerer raskt til sin tidligere vekt, med en bonus: Problemet du setter ut for å fikse blir enda større. Settpunktet teori for kroppsvekt forklarer yo-yo slanking problem: Når kroppen skaper triggere som får deg tilbake til din kroppsvekt sett punkt, det er som om det skaper også en sparebank for å sikre at neste gang du prøver som gal vekttap / vektøkning igjen, har det den ekstra gevinst eller tap bygget i å balansere det ut.

Still inn startdatoen for din nye livsstil og begynne å leve det. Hvis ditt nye liv inkluderer regelmessig mosjon, deretter trene regelmessig. Hvis det inkluderer måltider med høyere proteininnhold for å bygge og vedlikeholde muskler, så må du finne måter å få den protein i regelmessig. Uansett strategi for å oppnå ny foretrukket vekt, må det være noe du lett kan holde hvis du skal tilbakestille din kroppsvekt settpunkt.

Opprett ansvarlighet systemer til den nye livsstilen blir uanstrengt. Hvis du er på Weight Watchers eller en tilsvarende strukturert program, er ansvarlighet allerede profesjonelt gitt. The Weight Watchers modellen er spesielt godt organisert fordi når du kunne oppnå din nye, sunnere vekt, tilbyr deres levetid medlemskap fri tilgang til at ansvarlighet for å hjelpe deg å opprettholde din nye vekt. På dette punktet, hvis du holder opp med ansvarliggjøring av programmet, er det svært sannsynlig at du vil ha tilbakestilt din kroppsvekt settpunkt.

Tilbake din kroppsvekt sett punkt er en bragd som bare en liten prosentandel av mennesker kunne oppnå. Klapp deg selv på ryggen for å bevise at personlige vilje kan overvinne kroppens naturlige tendenser.