Digidexo.com

Slik bruker du en Iron Elbow Brace

En albue skader, ofte referert til som "tennisalbue", forekommer overbruke albuen i en tilsvarende bevegelse om og om igjen. Noen idrettsutøvere som opplever hyppige anfall av tennisalbue, foruten tennisspillere er ping-pong spiller, basketball spillere og skjøt puttere. Ifølge Mayo Clinic, er tennisalbue lidende opplever smerter fra sener i underarmen til benete utsiden av albuen, og smerten kan spre seg nedover underarmen til håndleddet. Noen som lider av tennisalbue har funnet lindring med en antikk jern albue brace. Å vite hvordan du bruker den riktig er en nøkkel til suksessen.

Bruksanvisning

Sett albuen spenne på et flatt underlag, og skyv albuen i koppen av spenne. Plasser jernstang ned på utsiden av armen, albuen er den siden av.

Pakk lærreim nær albuen hele veien rundt armen din og legg den under metallstangen.

Pakk den andre stroppen hele veien rundt håndleddet og putt den under metallstangen.

Tips og advarsler

  • Iron albue bukseseler er vanskelig å finne. Du kan kjøpe en polstret skum albue brace på nettet, eller fra en ortopedisk leverer selskapet.
  • Jernet albue brace kan være ganske tung å bære hele dagen. Mote en slynge ut av en fille, og knytte det rundt halsen for å holde armen i spenne.