Digidexo.com

Hva er Chasteberry Brukes til?

Chasteberry (Vitex angus-castus) har vært en vanlig urtemedisin, hjelpe menn og kvinner i hundrevis av år. Det er mange bruksområder for chasteberry grunn av sin hjelpsomhet i å balansere hormoner med ingen kjente bivirkninger.

Historie

Chasteberry ble brukt i det gamle Kina for å kontrollere infertilitet. Det ble antatt at urten ville føre til at seksuelle lyster hos kvinner og menn til å avta.

Funksjon

I dag er chasteberry brukt som et naturlig urtemedisin for å hjelpe kroppens balanse av hormoner. Chasteberry kan brukes som en naturlig anti-androgen av menn å senke sin testosteronnivå ved slukking av utbruddet av prostatakreft.

Betydning

På grunn av sin anti-androgen egenskaper, er det brukt som et naturlig supplement av transseksuelle samfunnet i hann-til-kvinne enkeltpersoner til å bidra til å holde sine testosteronnivå ned.

Identifikasjon

Chasteberry kan identifiseres ved sitt latinske navn også - Vitex Angus-Castus. I noen naturlige urter og vitamin butikker, kan du finne chasteberry i kapsler og selges som Vitex eller som en væske som Chasteberry ekstrakt.

Fordeler

Chasteberry kan brukes til å hjelpe kroppens naturlige progesteron nivå, og blir sett på som en naturlig progesteron. Det kan være gunstig for perimenopause (de tidlige stadiene av menopause) og bidra til å lette brystsmerter, kraftige blødninger og PMS symptomer.

Effekter

Virkningene av chasteberry er positive. Den eneste vet bivirkningen er hodepine når inntak av for mye. For sikkerhet og opprettholde helse, bør du alltid ta kontakt med din familie utøveren før du tar noen form for supplement.