Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en tørr hals

Hvis du lider av en tørr hals du sannsynligvis har en ting i tankene: å bli kvitt det. Enten tørr hals er et resultat av allergi, en møtende kalde eller livsstilsvalg som røyking eller mangel på søvn, kan du ta skritt for å lindre symptomene dine. Du har sannsynligvis en rekke elementer som kan hjelpe din tørr hals i ditt hjem i dette øyeblikk.

Bruksanvisning

Bli kvitt en tørr hals

•  Gå til legen din hvis du har en tørr hals som er ledsaget av sårhet eller problemer med å svelge og har vart mer enn noen få dager. Du kan ha en mer alvorlig sykdom som strep hals, en tilstand som krever en antibiotikakur. I tillegg vil legen være i stand til å avgjøre om allergi er årsaken til tørr hals. Hvis dette er tilfelle, kan han være i stand til å anbefale en behandling for å lindre symptomene dine.

Coat halsen med honning. På grunn av sin slim-aktig struktur, kan honning lindre tørrhet. Du kan konsumere honning ved å ta det av seg selv eller fortynne den i en drikke. Varm te har todelt effekt av belegg halsen og søtningsstoffer din drink. Legg et par teskjeer til en kopp varm te; røre det grundig og drikke. Du kan også kjøpe honning-søtet drikke.

Drikk opp. En positiv side ved å ha en tørr hals er at det råder deg til å konsumere mer væske, som er nøyaktig hva du bør gjøre hvis du kommer ned med en kald. Velg vitamin-pakket væsker som appelsin og eple juice. I tillegg buljong-baserte supper som kylling-noodle soup er nyttig.

Suge på en pastill. Det en rekke pastiller på markedet. Du kan velge en pastill som inneholder vitamin C, en med sitron og / eller honning, en med mentol eller en rekke andre smaker. Pastiller er en enkel og praktisk måte å bøte på en tørr hals.