Digidexo.com

Folk rettsmidler for parasitter

En parasitt er en organisme som lever av en vert. De fleste parasitter ikke bryr seg hvis de dreper sin vert, som malaria, men andre, som parasittiske ormer, foretrekker å henge på så lenge som mulig, spesielt hvis du er frisk og godt næret.

Tenk parasitter er noe for den tredje verden? Vel, du ville være galt. Parasitter er alle rundt oss. De bor i sengene våre, på våre kjæledyr, i håret, i blodet vårt, og selv i våre tarmer. Men det er noen folk rettsmidler du kan prøve hvis du befinner deg plaget av disse minste av skadedyr.

Søt Wormwood

Søt malurt, også kjent som artemisinin, har blitt brukt til å drepe malaria, men det fungerer også mot innvollsorm. Artemisinin festes til jernmolekyl i malariaparasitten. Malaria bor innenfor den røde blodlegemer og er spesielt sårbare for virkningen av artemisinin. Dette dreper også ormer i tarmen ved å kutte av sin blodtilførsel.

Papaya

I tropiske strøk, er grønn papaya juice brukes til å drepe ormer og parasitter. Den grønne juice har kraftige fordøyelsesenzymer, sterke nok til å oppløse kjøtt. Dette stoffet virker ved å fordøye de invaderende buggers.

Kiselgur

For parasitter som lever på huden, i seng eller på teppet, er en effektiv ikke-toksisk folkemedisin diatoméjord. Dette pulveret består av mikroskopiske organismer som kalles kiselalger som har omdannet til fossil. For små dyr som insekter, ormer, lus, flått og andre parasitter, bringer denne pulveraktig stoff visse død. For dem er det som å svelge eller rulle rundt i barberblader. Kiselgur har makt til å male opp noen suger, soft-bodied skapning. Ingenting kan skje med mennesker, skjønt. Vi er altfor stor til å bli berørt.