Digidexo.com

Sur mage symptomer og rettsmidler

Sur mage er en medisinsk tilstand som rammer millioner av voksne og barn. Med vanlige symptomer og enkle å bruke rettsmidler, diagnostisering og behandling av tilstanden er ikke vanskelig. Mens de fleste tilfellene er milde til moderate, noen individer opplever tilbakevendende sur mage som krever dem til å ta ikke-tøffe naturpreparater før måltider. Lær symptomene på sur mage og behandle tilstanden med naturlige og over-the-counter rettsmidler.

Identifikasjon

Ifølge WiseGeek, "sur mage er karakterisert av en stor mengde av saltsyre som finnes i magesekken og tarmkanalen." Tilstanden er ikke livstruende, men kan føre til magesår hvis den ikke behandles over tid. Grunnleggende endringer i livsstil, som ikke forbruker store mengder mat rett før sengetid og unngå fet mat, kan drastisk redusere symptomer assosiert med tilstanden, hvis ikke hindre sur mage helt.

Symptomer

Sur mage er preget av vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag i midten til øvre del av magen. Symptomer inkluderer oppblåsthet, overdreven raping, og i noen tilfeller, kvalme og halsbrann. Personer som lider av sur mage skal ikke oppleve kronisk oppkast eller andre ernæringsmessige eller fordøyelsesproblemer.

Rettsmidler

Ifølge John Hopkins-Health, "Antacida og histamin (H2) blokkere er de to mest effektive over-the-counter medisiner for dårlig." Antacida og histamin (H2) stopper er tilgjengelig i medisin midtgangen på detaljister som Target. Disse over-the-counter medisiner er designet for sporadisk lettelse og bør ikke brukes til å behandle tilbakevendende sur mage. "Antacida som kalsiumkarbonat (tums og andre) og magnesiumsalter (Mylanta og andre) nøytralisere magesyre," i henhold til John Hopkins-Health.

Naturlig rettsmidler

Sur mage er lett å bøte med hjem og naturpreparater. Ifølge HomeRemediesForYou.com, gulrot juice, sitronsaft og natron er effektive naturlige rettsmidler for sur mage. Bland gulrot juice med like deler vann, og drikke på utbruddet av smerte eller ubehag. Kombiner 1 ss. sitronsaft med varmt vann og ta det før måltider for å hindre sur mage. Tilsett 1 ss. natron til vannet for rask lindring.

Advarsel

Personer som opplever tilbakevendende sur mage, eller som lider av alvorlige symptomer bør oppsøke lege umiddelbart for å utelukke en større medisinsk tilstand. Personer med tilstander som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller magesår ofte opplever symptomer som ligner på de som er forbundet med sur mage. Feildiagnostisering er vanlig som folk feilaktig tror de lider av sur mage når de faktisk lider av en tilstand som GERD.