Digidexo.com

Instruksjoner for 7 Day Detox Diet

Detox dietter startet da helseeksperter tok seg tid til å legge merke eksistensen av overbelastning giftstoffer i kroppen vår. Dårlig kosthold, usunn livsstil og miljøgifter danne giftstoffer eller forurensninger i våre organer som forårsaker helseproblemer. En avgiftning diett letter fjerningen av disse giftstoffer i kroppen som resulterer i vekttap, tonet kroppsform og forbedret immunsystem. Den 7-Day Detox Diet er blant de mest populære formene for rask kroppen rensing som det fungerer som bare.

Plan og følge en Detox Diet måltid til frokost, lunsj og middag

Har noen frukt i frokosten din. Gå for frisk fruktsalat og en kartong med levende yoghurt eller en frukt smoothie laget av en frisk frukt. Standard frokost de fleste detox diett planer anbefaler er banan grøt. Banan grøt kan holde deg mett i noen timer. Bare sørg for at du bruker honning og ikke hvitt sukker når du forbereder grøt eller smoothies.

En grønnsakssuppe som forrett anbefales for lunsj. Legg en enkel servering av noe av det følgende: en blanding av rå og dampet grønnsaker, noen bakte poteter og grillet torsk, eller reke salat med avokado. Andre alternativer er tunfisk og jakke potet, riskaker med avocado og tomat og blandet vegetabilsk salat og frukt.

Middagen vil være begrenset til kopper grønnsaker. Du kan ha noen rå salat som erstatning for dampede grønnsaker, men hoppe over mayo salat dressing og bruk olje og eddik i stedet. Tilfreds etter middagen sult med masse vann. Ideelt sett bør du drikke minst ti glass vann om dagen når under denne dietten.

Ta note av kaloriinntaket for hvert av de syv dager.

Den anbefalte kaloriinntak for den første dagen av detox diett er 600 kalorier. Drikke mer enn 8 glass vann hele dagen. Øk kaloriinntaket til 1600 kalorier for den andre dagen. For tredje og fjerde dagen, bør matinntaket bare oppsummere til 1100 kalorier og 800 kalorier, henholdsvis. Du kan ha noen brun ris under den fjerde dagen, og bare fortsette med frisk frukt og grønnsaker inntak. Den femte dagen krever 1100 kalorier, mens den sjette dagen krever 1300. siste dagen trenger 1200 kaloriinntak. Ikke glem å gjøre noen korte øvelser for hver av detox diett dager.

Strengt Observer Frokost-Lunsj-Middag Detox Diet Meal Sett i en uke

Bare følg måltider nøyaktig syv dager. Den slags frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk du tar kan variere, men måltidet plan bør være relativt konsistent med den anbefalte kaloriinntak for hver dag. Du har muligheten til å ta vitamintilskudd mens du er på 7-Day Detox Diet. Vitamin C er et godt valg å ta, samt noen urte kosttilskudd som inneholder løvetann rot.

Husk å konsultere legen din før du starter en slik avgiftning plan. Pass på at din nåværende helsetilstand kan tilpasse seg spise mønster. På samme måte sørge for at du kan forplikte deg til detox diett i en uke.