Digidexo.com

Hvordan planlegge næringsrike måltider for barn

Hvordan planlegge næringsrike måltider for barn


Hvis du er som mange foreldre og du har en hektisk timeplan, kan deretter middag tid for dine barn også ofte består av å flytte en hamburger og en bestilling av pommes frites fra en fast-food restaurant. Planlegging næringsrike måltider kan ha falt fra, men det er aldri for sent å begynne en ny sunn mat rutine hjemme. Selv om det kan kreve tid og forberedelser, fordelene dine barn høste fra å spise sunne måltider daglig vil lønne seg i det lange løp.

Hvordan planlegge næringsrike måltider for barn

•  Ta deg tid på en mindre travel dag, for eksempel en søndag ettermiddag eller lørdag morgen, for å planlegge ukens meny. Denne vanen bidrar til å lindre noen i siste liten usunn middag beslutninger.

ransake gjennom sunne kokebøker, og samle noen oppskrifter som ikke bare næringsrik, men også sannsynlig å bli likt av barna. Lag en handleliste, og handle en gang for ukens måltider.

La barna til å hjelpe deg å velge måltider, og ta dem med til butikken. "Gi barna en viss kontroll over hva de spiser ved å tilby dem valg," antyder Colorado State University Extension artikkel "Feeding små barn," av P. Kendall og C. Puck.

Plan måltider som korrelerer med det amerikanske Department of Agriculture næringspyramiden. For å opprettholde en sunn livsstil, er det viktig å spise en rekke matvarer fra hver av de seks matvaregrupper. Sørg for at måltidene du serverer barna er balansert og dine små er ikke forbruker for mange oljer eller for få grønnsaker. Legge inn en kopi av næringspyramiden på din pantry dør eller kjøleskap, og refererer til det ofte.

Introduser nye matvarer jevnlig for å sikre at barna har variasjon når det gjelder å spise nutritiously. Velg fargerike frukter og grønnsaker, for eksempel rød paprika, aubergine og papaya. Hvis du kun serverer grønne bønner, mais og erter til middag siden elementer, nå og da, innlemme noen nepe greener eller couscous.

Ros dine barn for å prøve nye matvarer, selv når de misliker dem. Innlemme nye matvarer og oppskrifter hjelper utvide barnas mat horisonten, slik at de kan oppleve nye friske smaker.