Digidexo.com

Hvordan lage en klage til Georgia Institutt for familie og barn Tjenester

Hvordan lage en klage til Georgia Institutt for familie og barn Tjenester


Mange som arbeider med barn er pålagt ved føderal lov til å rapportere mistanke om barnemishandling, men delstaten Georgia oppfordrer alle innbyggerne til å være på vakt og informere myndighetene hvis de mistenker at et barn er i fare, eller blir fratatt grunnleggende omsorg eller tilsyn. The Division of Child and Family Services overvåker familier som er mistenkt for å misbruke eller neglisjere et barn. De vil samarbeide med familien for å skape en forbedringsplan, og om nødvendig, vil fjerne barn fra hjemmet for sin egen sikkerhet.

Hvordan lage en klage til Georgia Institutt for familie og barn Tjenester

•  Samle all informasjon som er relevant for din klage, og pass på at du tydelig kan artikulere hva du mistenker og hvorfor. Hvis du har vært vitne til noen hendelser som oppstår mellom familiemedlemmer, skrive ned datoer og klokkeslett.

Finn din lokale Division of Child and Family Services kontor. I Georgia har hvert fylke sin egen gren. Du kan finne telefonnummeret til ditt lokale kontor på Georgia menneskelige tjenester nettside.

Fil klagen din med en saksbehandler. Inkluder så mye informasjon om familien og barnet som du kan, inkludert en fullstendig beskrivelse av eventuelle hendelser vitne. Rapporten vil bli behandlet konfidensielt og kan gjøres anonymt hvis du ikke ønsker å oppgi navn.

Hint

  • Klager kan også bli arkivert med din lokale politistasjon eller lensmanns avdeling. Ringe politiet først, hvis du mistenker at et barn er i umiddelbar fysisk fare.