Digidexo.com

Oppbevaringssted for personlig medisinsk informasjon

Oppbevaringssted for personlig medisinsk informasjon


Tilgang til medisinsk informasjon og helsejournaler, som nesten alt annet, har blitt enklere og mer praktisk gjennom bruk av datamaskiner og Internett. Det er nå mulig for deg å lagre journaler for deg selv og familiemedlemmer på nettet med en PHR (Personal Health Record) program. Flere slike nettsteder er gratis, og de fleste av dem tilbyr kryptering av data for å sikre sikkerheten.

Input Informasjon

Den enkleste oppbevaringssted for personlig medisinsk informasjon er en løsblad bærbare med informasjon inn for hånd. MyPHR.com foreslår hvordan å organisere informasjonen. Men Internett-baserte tilbydere lagre informasjon på nettet på en sikker dokument som er tilgjengelig for deg, så vel som helsepersonell over hele verden.

Med bruk av slike elektroniske arkiver som Mayo Clinic Health Manager, som bruker Microsoft Healthvault, eller Google Health, kan legge inn informasjon om deg selv eller hvert medlem av din familie ved å fylle ut et enkelt spørreskjema deg. Du trenger et brukernavn og passord. En gang startet, er det lett å oppdatere informasjonen på profilen din.

Du kan opprette en profil og holde styr på medisinske tilstander, medisiner du tar og deres doser og hyppighet, sykdommer, operasjoner og sykehusinnleggelser, prosedyrer du har hatt, vaksinasjoner som trengs og innhentet, allergier, laboratorietester og resultater, legemiddelinteraksjoner og annen informasjon .

Du kan også planlegge påminnelser om kommende avtaler for deg selv og dine familiemedlemmer.

Import Records

Noen steder, for eksempel Google.com/health, kan du importere medisinske poster fra visse sykehus, apotek og laboratorier ved å knytte kontoer og overføre informasjonen til din konto. Den MediConnect nettstedet belaster gebyrer for enkelte tjenester og krever at brukerne å fylle ut et elektronisk medisinsk skjema før den kan ta kontakt med leger, sykehus og apotek for kopier av dine poster. Etter det, laster det disse postene på kontoen din.

Veiledning

Selv om disse områdene ikke ta plassen til personlige konsultasjoner med legen din, kan du få nyttig informasjon og anbefalinger om din tilstand som er nyttig og som også bedre forberede deg for din lege besøk.

Verktøy

Mayo området, for eksempel, inneholder verktøy for sporing av blodtrykk, kolesterol, og andre forhold. Google Health nettstedet kontrollerer for mulige interaksjoner og allergier. På noen områder kan du planlegge utnevnelse påminnelser og fornye resepter online. Google Nettstedet gir også informasjon for å finne leger i ditt område.

Lege besøk

Spar tid ved å forberede fremover for dine besøk til legen din ved å fylle ut et personlig online diagram som inneholder dine bekymringer og spørsmål kan det være lurt å spørre legen, de medisiner du tar, og familien din historie, og deretter skrive ut kartet og ta det med deg. Legen kan deretter legge til informasjon i sine egne poster. Du kan også dele din helse poster med familiemedlemmer og venner så vel som leger. Bruke Google Health nettsted, for eksempel, kan du skrive ut informasjon om en lommebok-sized kort til å bli gjennomført med deg i tilfelle kriser.

Programvare

PHR programvare er også tilgjengelig for bruk på personlige datamaskiner. I likhet med de Internett-baserte programmer, kan PHR programvare brukes til å lage en helse-historie og gi data import og deling. Selv om det i de fleste tilfeller, kan informasjonen bli lastet ned og lagret på CDer, DVDer eller flash-stasjoner, er den medisinske opplysninger ikke er så lett tilgjengelig for andre som er informasjon lagret på Internett-baserte repositories.

Sikkerhet

I å velge en online PHR nettsted, være sikker på at det gir sikkerhet for dine poster. Dine personlige helseopplysninger skal være tilgjengelig bare med deg eller dine utpekte familiemedlemmer og omsorgspersoner eller helsepersonell. Les personvernerklæringen nøye. For eksempel, de Mayo Clinic Helse manager personvernerklæringen sier, "er alle personlige opplysninger som du oppgir gjennom Tjenesten kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi for å beskytte den mens den blir sendt over Internett." Personvernerklæringen advarer også: "Det er imidlertid viktig at du forstår at de valgene du velger i Microsoft Healthvault kan tillate andre mennesker, bedrifter og applikasjoner for å få tilgang til dine personlige opplysninger som er lagret i din Healthvault-konto."