Digidexo.com

Pranic Healing Teknikker

Pranic healing er en form for alternativ medisin eller terapi anses å være "energi medisin." Troende i Pranic healing føler at kroppen kan helbrede seg selv og at ved å fremme en positiv aura, eller energi, kan vi legge til rette for at selv healing. Choa Kok Sui er kreditert ved PranicHealing.com som grunnleggeren av den no-touch Pranic Healing system, og angivelig utviklet mange av de pranic healing metoder i bruk i dag.

Pranic Breathing

Pranic pust er en enkel Pranic Healing Technique designet for å slappe kroppen og fremme en positiv flyt av energi for å lette en positiv løgn energi eller aura. Ifølge Jing-Qi-Shen foundation, sittende eller stående med en erigert eller rett ryggraden er det første trinnet i Pranic puste. Når du er riktig justert, slapp skuldrene og la begge hendene på nedre del av magen, omtrent på nivå med navlen. Press tungen lett mot taket av munnen din, rett bak øvre fortennene, og sikre at tungen din forblir i denne posisjonen gjennom hele pusteøvelse. Sakte inhalerer luft gjennom nesen, til du kan føle nedre del av magen som strekker seg litt utover. Konsentrer deg om pusten og hold pusten et øyeblikk, før sakte slippe den. Som du slipper pusten, bør du føle magen trekke tilbake i litt. Denne pustesyklus kan gjentas flere ganger, men du bør slutte umiddelbart dersom du blir svimmel.

Rensing

Rensing innebærer å bruke ulike mekanismer for å fjerne dårlig energi eller for å rense aura. Pranic healing utøvere kan bruke sine hender i en viss kombinasjon av bevegelser, noen ganger kombinert med bruk av spesielt utvalgte farger for å rense auraen. Pranic healere mener at sykdom og sykdom først gå inn i "energi" eller "aura" rundt kroppen, før manifestert som en sykdom eller sykdom. Disse spesifikke håndbevegelser fjerne disse urenhetene og andre negative energier, rense aura.

Vanligvis er de hendene feide over hele kroppen i brede bevegelser eller slag for å fjerne disse negative energier. Av og til hender også virvle eller sirkel rundt kroppen. Spesifikke håndbevegelser avhenger av typen av urenheter, og varierer avhengig av situasjonen. Du kan lære disse håndbevegelser ved å ta et kurs i Pranic Healing, eller du kan besøke en Pranic Healer og tillate dem å helbrede deg med hendene.

Energizing

Etter at aura er blitt feid rene, bør positiv energi bli overført til deg for å erstatte den negative energien. Den Pranic Healer kan overføre denne positive energi eller Prana ved å kanalisere sin egen positive energi og den positive energien i universet. Krystaller og wands brukes til tider, for å hjelpe fylle og direkte Pranic energi inn i deg.

Hvis du utfører Pranic healing på deg selv, kan du kanalisere positiv energi tilgjengelig i universet og omdirigere den energien inn i din egen aura. Det er viktig først å rense selv for å fjerne negative energi, før absorpsjon av denne positive energi. For å fullt ut lære og forstå teknikker for å absorbere den positive energien i universet, er det vanligvis nødvendig å lese en omfattende bok om Pranic Healing og / eller ta en Pranic Healing Course. Choa Kok Sui har utgitt flere bøker for nybegynnere og viderekomne studenter av Pranic healing som kan gi deg de riktige håndbevegelser som kreves for å kanalisere den positive energien i universet inn i din aura.