Digidexo.com

Bird Midd Betong Treatment

Bird Midd Betong Treatment


Fuglemidd er parasitter som er felles for varmt klima. Selv om de vanligvis overleve ved å mate fra fugle blod, de vet å hjemsøke hjem og ty til fôring av av mennesker eller familiehunder. Hvis du tror du kan ha en fugl midd infeksjon, handle raskt, som de formerer seg raskt og kan overleve uker uten en matkilde.

Hva er fuglemidd?

Fuglemidd er ovale parasitter som lever i fuktige værforhold. De er vanligvis funnet hvor fuglen har valgt å bygge sitt rede. Infestation vanligvis vil skje etter at fuglene har forlatt reiret og midd har ingen matkilde. Når dette skjer, vil midd bli mobil, flytte innendørs gjennom små sprekker i vegger og hull i taket.

Bird Mite Identifikasjon

Fuglemidd er lett gjenkjennelig fra lopper eller andre vanlige angrep. Selv om midd kan bevege seg raskt, har de ikke hoppe så lopper gjør. De voksne har fire sett med bena mens umodne midd bare har tre. De har evnen til å oppdage varme og karbondioksid som trekker dem til ansiktet og lysken av sin vert. De er mer aktive om natten, og dette er da folk vanligvis får flest biter. Midd kan også gå inn og infisere luftveiene deres hærfører.

Behandling av Infestation

Identifisere kilden til smitten. Fjern eventuelle reir, men sørg for å bruke hansker og maske. Fugler har en tendens til å velge høye steder som er skjult fra rovdyr til å bygge sine reir. For å finne reir, sjekk skorsteiner, loft, gjennomgå mellomrom, garasjer, nabotrær og kjellere. Når alle reir er fjernet, gjelder insektmiddel for å infested områder.

Hvilke typer av insektmiddel?

Det finnes mange typer insektmidler å velge mellom, men det er viktig at det er ment å brukes innendørs. Flytende eller spray insektmidler kan være mer effektivt når du trenger å gjelde i høye eller vanskelig tilgjengelige områder. Flytende insektmiddel kan komme i aerosol eller trigger flasker eller i form av en "bug bombe." Bug bomber er laget av flytende insektmidler som er satt av like før du forlater den infiserte områder. Vanligvis bør plassen være ledig i flere timer med alle vinduer og dører lukket. Støv insektmiddel inneholder generelt borsyre. Å arbeide effektivt må det påføres som et tynt lag over de infiserte områder. Hvis området er stort, kan støvinsektmidler være vanskelig å fjerne senere og vanskelig å gjelde alle de nødvendige overflater. Hvis angrepet er alvorlig, ta kontakt med en profesjonell for å sikre at smitten ikke kommer tilbake.