Digidexo.com

Hvordan lage Milk Thistle Seed Extract

Milk thistle seed extract hjelper behandle lever helseproblemer som skrumplever. Etter høsting blir frøene knust eller ødelagt for å frigjøre potent legemiddel som absorberes i en alkohol-blanding. Denne ekstrakt, vanligvis kjent som et skjær, blir administrert direkte inn i kroppen. Folk ofte maskere alkohol smak ved å blande det inn i en sterk urtete. Mens forskere fortsetter å studere anlegget, mange sykehus bruker urteekstrakt som en behandling.

Bruksanvisning

Place 3/4-cup full av melk tistel frø i en blender eller en urt jeksel og prosess.

Hell de blandede tistel frø til en sterilisert, pint-sized hermetisering jar.

Hell 1 kopp 100 bevis alkohol i glasset. Tilsett 1 kopp vann og omrør for å blande ingrediensene.

Sitt hermetisering jar lokket på glasset med en hermetikkring og skru den godt på. Sett glasset på et kjølig og mørkt miljø og la den til å sette i tre til fem uker. Rist glasset hver dag for å sørge for at de tistel frø holde mettet med væske.

Kombiner en kopp 100 bevis alkohol med en kopp vann. Plasser dette i en dekket beholder og reservere det å helle i glasset hvis væskenivået synker eller frøene bli utsatt.

Etter 3-5 uker, hell blandingen i en sil eller sil. Plasser små beholdere under sil for å fange thistle seed extract. Oppbevar ekstrakt i de forseglede beholdere.

Tips og advarsler

  • Bruk 100 bevis alkohol kjøpt fra et stoff butikken, eller kjøpe vodka, konjakk eller gin for å gjøre melk tistel ekstrakt.
  • Sterilisere pint-sized sylteglassene ved å koke dem i en gryte i 10 minutter.
  • Melk tistel frø kan forårsake mild diaré, som kan føre til dehydrering. Avstå fra å spise en diett høy i fett, og vurdere å begrense mengden av inntak av ekstrakt for å se hvordan kroppen din vil reagere.
  • Spør legen din før du unner deg selv med melk tistel ekstrakt. Visse medisiner kan samhandle med ekstrakt og forårsake skade.