Digidexo.com

Hvordan behandle ADD og ADHD Naturligvis

Hvordan behandle ADD og ADHD Naturligvis


Har du lurt på hvordan du skal behandle ADD og ADHD naturlig? Mange foreldre til barn med diagnosen ADD eller ADHD er ikke behagelig å behandle sine barns manglende evne til å fokusere, hyperaktivitet og impulsivitet med narkotika. Selv om de fleste legemidler som behandler ADD og ADHD er sentralstimulerende midler som Ritalin, det er nye medikamenter på markedet som ikke er sentralstimulerende midler som Stratrera. Diskuter alle alternativene med legen din før du velger naturlig tilnærming.

Bruksanvisning

En høy protein matvarer - Serve barnet rikelig med høy protein matvarer. Ingen vet sikkert hva som forårsaker ADD og ADHD. Det kan være en kjemisk ubalanse i hjernen. En diett høy i proteiner har vist seg å hjelpe noen barn fokusere bedre. Selv om denne metoden virker kanskje ikke for alle barn, du vet aldri om det vil fungere for barnet ditt. Det er en enkel ting for deg å prøve og utelukke. Hvis du prøver å legge høye proteiner til ditt barns kosthold, kan det være lurt å prøve det i minst seks måneder for å se om det fungerer. Mate barnet ditt egg, kjøtt, nøtter og frø og bønner.

FJERN JUNK FOOD - Eliminer junk food, hvitt mel produkter og hvite sukkerprodukter fra barnets kosthold. Inneholde rikelig med frisk frukt, grønnsaker og hele korn i kostholdet.

atferdsterapi - registrere barnet ditt i atferdsterapi. Noen av terapi vil være en på en. Annen behandling kan omfatte hele familien. Atferdsterapi for barn med ADD og ADHD har vist gode resultater. Arbeid med en terapeut som du er komfortabel med.

SCHOOL - Plasser barnet ditt i et skolemiljø som er den minst restriktive. Hvis det er mulig å unngå en spesiell dag klasse og plassere barnet i et vanlig klasserom med hjelp av en assistent hvis nødvendig.

Hjemmeundervisning er et annet flott alternativ for foreldre til ADD og ADHD barn. Hjemmeundervisning gir deg muligheten til å behandle barnet ditt på best mulig måte hele dagen. Hvis du homeschool husk å ta med rikelig med sosiale aktiviteter for barnet ditt for eksempel spille datoer, sport, musikk og kunst.

Du kan lære å behandle ADD og ADHD naturlig og unngå sentralstimulerende stoffer og deres innvirkning på barn.