Digidexo.com

Sykepleie Teorier om familieplanlegging metoder

Sykepleie Teorier om familieplanlegging metoder


Graviditet er et viktig skritt i enhver parets liv. Paret må bestemme når man skal ha barn, hvor mange barn å ha, eller om de har den mentale og fysiske utholdenhet til å håndtere eventuelle stressende situasjoner som kan beskjære opp under foreldreskap. Familie sykepleier utøvere er opplært i viktige sykepleieteorier for å gi par den kunnskap og rådgivning metoder på hvordan du har tenkt på å oppdra en familie.

Prevensjonsmidler og kvinnesykdommer

Sykepleieteorier involvere prevensjons og kvinners helse bevissthet for tenåringer og unge par. Selv om sykepleier utøvere er nølende når det gjelder å snakke om graviditet og prevensjon enheter til ungdom på grunn av foreldrenes meninger og følsomhet, familieplanleggingsprogrammer er tilgjengelige for unge voksne som er interessert i å praktisere prevensjon teknikker og avholdenhet før ekteskapet. Sykepleiere råd om valg av prevensjon, bruk eller endring av bruken.

Ekteskap og familie

Sykepleieteorier kan innebære ekteskap og familieplanlegging metoder for voksne. Denne prosessen lærer avholdenhet før ekteskapet og praktisere sikker sex teknikker til tiden når personen bestemmer seg for å bli gift. Familieplanlegging metoder kan være basert på åndelig og etisk atferd vedrørende ekteskap og graviditet. Sykepleiere åpne linjer god kommunikasjon til å ivareta hensynene den voksne har om forebygging av uønsket svangerskap fram til punktet der personen bestemmer seg for å få barn.

Fruktbarhet og graviditet

Sykepleieteorier består av undervisning om reproduktive anatomi og på kartlegging fruktbarhet. Sykepleiere hjelpe par i kunnskap om fruktbarhet sykluser. På denne måten kan paret planlegge når de beste tidene er for å prøve å unnfange et barn. Denne metoden er spesielt nyttig for par som kan ha problemer med å bli gravid barn på grunn av fysiske årsaker. Sykepleiere bidra til å kartlegge fruktbarhet for par sammen med utdanne dem på avslappende og stimuleringsmetoder. Når graviditet er oppnådd, kan sykepleieren hjelpe forventningsfull mor med svangerskapskontroll fram til fødsel.

Foreldreskap og Stress Management

Sykepleiere som deltar i familieplanlegging er tilgjengelige med råd etter levering av barnet. Denne post-natal omsorg består av fôring teknikker, helsemessige bekymringer for barnet så vel som for moren. Sykepleie gi nødvendig veiledning og støtte til mødre som kan oppleve fødselsdepresjon. Disse sykepleieteorier for familieplanlegging gi nødvendig veiledning til par å håndtere hele prosessen fra unnfangelse til fødsel, slik at paret kan gjøre det meste for å bli en lykkelig og sunn familie.