Digidexo.com

Hvordan beregne caloric Output

Telling og sporing kalorier er en viktig del av enhver diett, enten målet ditt er vekttap, vektøkning eller idrettsprestasjoner. En kalori er et mål på energi enten brent av kroppen din gjennom innsats eller lagres i kroppen som fett. Du trenger å vite hvis du brenner mer kalorier enn du tar inn. Selv telle kalorier er i beste fall en upresis vitenskap, kan fremgangsmåten vil hjelpe deg å få en anstendig håndtak på kaloribudsjettet.

Hvordan beregne caloric Output

Ved hjelp av en kalori telling guide, anslå normal caloric brenne av din daglige rutine. (Ref. 1.) teller ikke noen formell trening rutiner, for eksempel en aerobic trening, i dette anslaget. Må telle noen iboende øvelse, som å gå på jobb.

•  Beregn caloric brenne av noen formell trening eller ekstra innsats du brukt i løpet av dagen. Spill som nummer, sammen med den grunnleggende daglige caloric brenne, i dagboken din.

Husk å inkludere noen vedvarende ekstra innsats. Rengjøring av garasjen på lørdag kanskje ikke virke som en treningsøkt, men det brenner et overraskende antall kalorier.

Summen av trinn 1, 2 og 3 vil være din omtrentlig kalori utgang for dagen.

Hint

  • Husk at det totale kalori brenne av noen en dag er ikke veldig nyttig informasjon. Det vil være din total og trender over uker og måneder som er nyttig for å forstå din diett.
  • Fordi det er så mange variabler, er det svært vanskelig å beregne kalori utgang nøyaktig. Du kan imidlertid bruke en nøyaktig elektronisk kalkulator hele dagen.
  • Som med noen vekt-tap programmet, er det lurt å rådføre seg med legen din før du begynner.