Digidexo.com

Dietter for folk som gjør for mye insulin

Beta-cellene i bukspyttkjertelen vår produserer hormonet insulin. Insulin hjelper oss ta opp glukose, vår viktigste energikilde, fra blodet vårt. Når kroppen vår produserer overdreven insulin, fører det til hyperinsulinemi. Ifølge Dr. Linda Steinkrauss i Journal of Pediatric Nursing, "Barn med medfødt hyperinsulinisme er i faresonen for gjentatte, alvorlige episoder av hypoglykemi som kan forårsake anfall, hjerneskade, og forsinket utvikling." Hos voksne kan det føre til hodepine, følelsesmessig ustabilitet, koma og død. Kosthold er et sentralt element i å opprettholde våre blodsukkernivået, spesielt i denne tilstanden.

Meal Planning

Det vanligste symptomet på hyperinsulinemi er hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Derfor er det viktigste målet med diett terapi for å opprettholde en normal tilfeldig blodsukkernivået (60 til 120 milligram / desiliter) til enhver tid. For å gjøre dette, bryte dine måltider i seks like store deler, eller ha tre måltider med tre riktig snacks i mellom. Pass på at du ikke overspise i å gjøre det, og holde seg til kalori grenser.

Kosten modifikasjoner

Ifølge en studie utført av Dr. Todd Kellogg i juli 2008, da pasienter som lider hyperinsulinemic hypoglykemi er gitt en høy karbohydrat diett, blodsukkernivået heve til farlige nivåer (hyperglykemi) og deretter raskt tilbake til staten for hypoglykemi. På den annen side, pasienter på et lavt karbohydrat diett påvise små endringer og føler betydelig forbedring. Derfor bør du følge en diett lav på karbohydrater, spesielt enkle karbohydrater som sukker. Konsumere komplekse karbohydrater med lav glykemisk indeks (absorpsjonshastigheten) som hele korn korn, hel hvete brød, grøt, parboiled ris og grønnsaker med huden sin på. Substitute magre meieriprodukter i stedet for vanlig de av samme grunn. Spis epler, pærer og plommer med skinn til et høyt fiberinntak. Unngå bakte poteter, ris, pasta, pretzels og vannmeloner for enhver pris.
Få dine proteiner fra magert kjøtt bare og fjærfe tilberedes uten hud. Bønner, erter og kikerter er høy i fiber samt protein.
En studie av Dr. Edith Feskens publisert i American Journal of Epidemiology viser at et høyt inntak av fett, mettet og monosaturated fettsyrer og alkohol er assosiert med hyperinsulinemi. Unngå stekt mat og smør, ost og hele melkeprodukter. Ikke spis chips, pommes frites og andre matvarer som inneholder transfett. Prøv å ha så lite olje som mulig.

Advarsel

Alvorlig hyperinsulinemi hypoglykemi er et medisinsk nødstilfelle. Umiddelbart konsumere hurtigvirkende karbohydrater som glukose, sukker eller fruktsaft. Glukagon injeksjoner gis til dem som blir bevisstløs. Kontakt lege så snart som mulig.