Digidexo.com

Hypoglykemi Diet Oppskrifter

Hypoglykemi er et begrep som brukes for å beskrive lavt blodsukker, også kalt glukose. Hypoglykemi er forårsaket av en høy produksjon av insulin i kroppen, og er direkte motsatt av diabetes. Symptomer på hypoglykemi inkluderer svetting, skjelving, sult, svimmelhet, humørsvingninger og mental fogginess. Personer med hypoglykemi bør spise en diett av matvarer som fordøye sakte, slik som hele korn, og unngå matvarer som fordøye raskt, slik som raffinert sukker.

Grunnleggende omelett

Den beste måten å bekjempe hypoglykemi er å starte med en god frokost. Unngå bearbeidet korn og frokost matvarer som er fulle av raffinert sukker og mel som fordøye raskt. I stedet spiser hele korn, magre meieriprodukter og egg.

Ingredienser:
2 egg
2 ss 2% eller skummet melk
2 ss smør eller margarin
salt og pepper, etter smak
fyllinger som sopp, spinat, brokkoli, ost eller bacon

Veibeskrivelse:
Knekk eggene i en glass bolle. Legg melk og slå inntil de er jevnt blandet og blekgult i farge. Sett eggeblandingen til side. Varm en stekepanne over middels lav varme. Legg smør eller margarin og la den smelte. I mellomtiden, visp egg blandingen hele tiden, ved hjelp av en elektrisk mikser hvis mulig, slo så mye luft som mulig inn eggene. Hell eggeblandingen på varm stekepanne og la koke i et minutt eller to, før bunnen begynner å stille. Når bunnen begynner å fast, bruke en spatel for å presse en kant til sentrum av kjelen, mens vippe pan å la den gjenværende væskestrømmen under den. Gjenta med alle andre kanter, til det ikke væsken gjenstår. Krydre med salt og pepper og forsiktig flip over. Legg fyllinger og fortsette å koke til egg er godt gjort. Deretter løfter den ene siden av egg med slikkepott og brett den over og over slik at kantene linje opp jevnt. Stek i ytterligere 30 sekunder, men tillater ikke kantene til brun og brenne. Forsiktig overføre til en plate, krydre med salt og pepper igjen, og nyte.

Pepita Chicken Salad

Til lunsj, spise en stor, grønn grønn salat med magre proteiner og nøtter eller frø for å holde et stabilt blodsukkernivå. Unngå sukkerholdig brus, brød laget med hvite mel og andre sukkerholdig snacks. Snack på rå grønnsaker eller nøtter i mellom måltider i stedet.

Ingredienser:
3 kopper leafy greener som baby spinat eller salat
2 kopper av rå grønnsaker som agurker, tomater og gulrøtter
1 kopp kokt grillet kylling
1 avokado i skiver
1/4 kopp gresskar (pepita) frø eller skiver mandler
lite fett, sukker-fri dressing av valget

Veibeskrivelse:
Bland alle ingrediensene sammen og server. Du kan også sette denne salaten til en hel-hvete tortilla og nyte det som en wrap.

Hjertelig Pasta

God ernæring må fortsette gjennom middag. Unngå lettere mat og frosne middager på supper. For en rask og sunt måltid, spise pasta med magert kjøtt og grønnsaker.

Ingredienser:
1 kopp kokt hel-hvete pasta
1 kopp dampet grønnsaker som squash og squash
2 store eller 4 små köttbullar
1/4 cup parmesanost

Veibeskrivelse:
Kombiner pasta, grønnsaker og kjøttboller sammen. Topp med ost og nyte.