Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Cystisk Acne

Hvordan diagnostisere Cystisk Acne


En smertefull og langsom-healing hud tilstand, er cystisk akne forårsaket av en alvorlig blokkering av porene dypt ned i huden. En tilstand som rammer flere gutter enn jenter, og kan være arvelig, kan cystisk akne forårsake forlegenhet og arrdannelse hvis den forblir ubehandlet. Lær hvordan å diagnostisere cystisk akne å få riktig behandling.

Bruksanvisning

•  Finn en hudlege (en lege som har spesialisert seg på forholdene i huden) i ditt område som aksepterer din forsikring. En hudlege har kompetanse til å diagnostisere cystisk akne og basen behandling på din unike tilstand.

Overhold alvorlighetsgraden av akne å finne ut om du lider av cystisk akne. Hvis du har en rekke smertefulle røde nupper med puss fylte cyster, er cystisk akne en sannsynlig diagnose. Alvorlig akne som ikke svarer til tradisjonelle behandlingsmetoder kan også signalisere cystisk akne.

Forvent en hudlege for å ta en grundig sykehistorie. Fortell henne alle de medisiner du nå tar, eventuelle allergier du måtte ha, og svare på alle spørsmål om din livsstil fullstendig og nøyaktig for å hjelpe henne til å gjøre en nøyaktig diagnose.

Vit at det finnes ingen offisielle diagnostiske tester for cystisk akne. Din hudlege kan diagnostisere cystisk akne basert på tett observasjon av den infiserte huden kombinert med din medisinske historie.

Unn cystisk akne. De aktuelle behandlinger for cystisk akne avhenger av alvorlighetsgraden av din tilstand og din reaksjon på de enkelte behandlinger. Oral antibiotika er ofte foreskrevet for å drepe bakterier som forårsaker cystisk akne. Hvis antibiotika mislykkes, kan en lege injisere den infiserte områder med anti-inflammatoriske medisiner for å oppmuntre healing. De mest alvorlige tilfellene av cystisk akne behandles med isotretinoin, en aktuell behandling som er veldig sterk.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri reseptbelagte medisiner for å behandle cystisk akne uten samtykke fra legen din. Medisiner foreskrevet for en pasient kan ikke være trygg for andre pasienter.
  • Aldri plukke på din cystisk akne. Dette kan øke olje produsert og oppmuntre til spredning av bakterier som kan føre til mer kviser og øke arrdannelse.