Digidexo.com

Bivirkninger av hydrokloridet

Saltet hydroklorid blir dannet når saltsyre blir blandet med organiske stoffer kjent som aminer. Kroppen din produserer naturlig noen aminer, den vanligste kjente gruppen av aminer blir aminosyrer. Anvendelse av ulike amingrupper kan produsere medisiner som er rettet mot spesifikke lidelser, og bringer lindring fra visse plager. Selv da, når det brukes som en ingrediens i medisin, er hydrokloridet fremdeles sannsynligvis vil føre til noen uønskede bivirkninger.

Medisiner som inneholder hydroklorid

Mye brukt medisiner som inneholder hydroklorid inkluderer Arpicolin Procyclidine hydroklorid, tramadol hydroklorid, og Adipex-P. Procyclidine hydroklorid behandler antipsykotiske medikament-indusert pseudoparkinson symptomer som ofte forbindes med schizofreni. Tramadol er en moderat til alvorlig smertestillende middel, og Adipex-P er en appetitt suppressant. Alle disse medikamentene har lignende nevrologiske og gastrointestinale bivirkninger og kan påvirke hjerte og øyne.

Nevrologiske bivirkninger

Pasienter som tar foreskrevne doser rapporterer ofte svimmelhet og nervøsitet på grunn av hvordan disse kraftige medisiner direkte påvirker hjernen. Hydroklorid narkotikabruk kan forårsake hodepine, humørsvingninger, hallusinasjoner, hukommelsestap og forvirring. Forekomsten av krampeanfall er grunnen til pasienter med ukontrollert epilepsi bør ikke bruke den. Langvarig bruk kan føre til avhengighet av stoffet. Ta riktig dosering til alle tider. Etter lang tids bruk, kan det være abstinenssymptomer som nervøsitet, uro, skjelving eller søvnløshet.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen ganske ubehagelige gastrointestinale bivirkninger er assosiert med disse medikamentene. Disse inkluderer tørr munn, kvalme, oppkast og forstoppelse. Forekomster av urinretensjon sunket med lavere doser av medisinen. Alvorlig oppkast kan være en alvorlig komplikasjon; ta kontakt med lege umiddelbart.

Endringer i Vision

Vision endringer er en alvorlig bivirkning av å ta denne medisinen. Tåkesyn kan være en indikasjon på at dosen kan være for høy for den enkelte. Av sikkerhetsmessige grunner, hvis du merker endringer i synet ditt, ta kontakt med lege umiddelbart.

Påvirkning av hjertet

Noen pasienter som tar disse medikamentene rapporterer merkhjerteproblemer. Eventuelle endringer i hjerterytme eller unormale hjerteslag skal rapporteres umiddelbart. Ofte senke dosen eller innføring av en andre medisiner for å kontrollere symptomene er alt som er nødvendig. Mens hydroklorid inneholder medisiner kan være gunstig for de fleste pasienter, kan de vanligste bivirkningene være farlig og er grunnen for nøye oppfølging fra helsepersonell.

Generelle hydroklorid bivirkninger

Døsighet kan oppstå når du tar disse medikamentene, så være svært forsiktig og unngå å kjøre eller bruke maskiner. Unngå alkohol, som kombinerer med noen av disse medikamentene for å bidra til leverskader. De som er gravid eller har en historie med nyreproblemer eller ukontrollert epilepsi bør sjekke med sin primære-omsorg lege før du tar disse medikamentene.