Digidexo.com

Hvordan diagnostisere ALS

Amyotrofisk lateral sklerose, ofte kalt Lou Gehrigâ € ™ s sykdom er en nevrologisk sykdom som rammer hjernen og ryggmargen. Denne ødeleggende sykdommen herjer det menneskelige nervesystemet og er vanskelig å oppdage i tidlige stadier.

Bruksanvisning

•  Har blod- og urintester utført på deg, hvis du mistenker at du kan ha ALS. Legene har svært sensitive tester som hjelper føre til den konklusjon at ALS kan være problemet. Dette er imidlertid ikke en fullstendig test og vil ofte føre til ytterligere testing for å fastslå tilstanden din.

Be om Spinal Tap. Spinalvæsken inneholder mye informasjon for leger som søker ALS. Spinal kraner er alvorlige prosedyrer som er ofte smertefullt og farlig for pasienten. Normalt legene prøve og finne andre metoder først før du velger dette alternativet.

Få electrodiagnostic tester, inkludert electomyography (EMG) og nerve ledningshastigheten (NCV) tester utført. Disse undersøke helsen til nervene og kan bistå med å finne ALS tidlig i sin utvikling.

X-ray ryggsøylen og har CAT skanninger utført på hjernen din. Ser under overflaten av kroppen din er en utmerket måte å fastslå om det er skade eller forverring av hjernen og ryggraden på grunn av ALS.

Be leger til å utføre en muskel nerve biopsi. Dette tester for nervene, og er en god indikator på om du lider av denne sykdommen.