Digidexo.com

Hjem rettsmidler for store ansikts porene

En av de viktigste årsakene til store ansikts porene er overdreven olje. Kroppen har talgkjertler som produserer talg eller olje for å fukte huden. Men med noen mennesker kjertlene bli overstimulert (kanskje på grunn av hormonelle svingninger) og produserer for mye olje, som forstørrer porene. Hvis disse forstørrede porer er også tett med døde hudceller og skitt, hud blemishes oppstå. Hjem rettsmidler for å behandle ansikts porene vil også bidra til å behandle huden blemishes forårsaket av tette porer, som akne.

Bruk Steam

Steam er en fin måte å rense porene. Den varme luften mykner talg og tillater den å strømme fra porene. En ansikts sauna er et godt skjønnhet apparatet regelmessig damp-rense ansiktet. Men du kan også koke en kjele med vann på komfyren. Etter kokende stopper, slå av komfyren. Bend over potten med et håndkle rundt hodet ditt til å inneholde dampen. Stå 5 til 6 inches fra potten slik at du ikke blir brent av dampen. La dampen til å rense porene i 5 til 10 minutter.

Bruke natron eller Salt

Både natron og salt har små granulater som kan gå inn i porene og skrubb dem rene. Rengjøring ut porene gjør dem mindre. Lag en pasta ved hjelp av vann og bakepulver, eller en av salt og vann. Påfør enten lim til ansiktet, og massere inn i huden. Hvis du rengjør huden på denne måten etter en ansikts damp, vil du virkelig dypt rense porene.

Ved hjelp av Olive Oil

I boken "Secret Food Cures" av Joan og Lydia Wilen, skriver forfatterne at extra virgin olivenolje brukes til ansiktet i et tynt lag på en jevnlig basis kan gjøre ansikts porene mindre. Ingen forklaring er gitt med hensyn til hvordan olivenolje arbeider for å minimere porer, men dette er et folk rette for at noen folk sier fungerer.

Ved hjelp av Buttermilk

I boken "Secret Food Cures" de Wilen søstrene også foreslå å bruke kulturmelk hver kveld. Når du vasker ansiktet ditt, bruk en bomullsdott til DAB butter i ansiktet. La butter holde på ansiktet i 20 minutter, og skyll med kaldt vann. Buttermilk har melkesyre, en alpha hydroxy syre. Den melkesyre renser ansiktet og porer.