Digidexo.com

Bivoks og Aromaterapi

Bivoks og Aromaterapi


Aromaterapi er en holistisk medisin som bruker de konsentrerte eteriske oljer fra planter. Bivoks brukes i aromaterapi som et naturlig grunnlag for å gjennomføre terapeutiske oljer. De essensielle oljer kan være blandet med bivoks for å skape healing aktuelle salver og aromatiske diffusorer. Studier har funnet at aromaterapi har gunstige effekter på fysisk og mental velvære. Bivoks brukes i aromaterapi som et sunt alternativ til parafin voks.

History of Bivoks

Gjennom historien bivoks har blitt brukt på mange måter, av ulike kulturer rundt om i verden. Egypterne brukte bivoks i kosmetikk og medisinske salver. Når kokt, bivoks skaper en buljong, som ble brukt til å behandle dysenteri. Bivoks ble også brukt i religiøse seremonier. Det var den eneste voks brukes til å lage lys for den katolske kirken, og ble valgt for sin renhet. I motsetning til parafinvoks, brenner bivoks ren og avgir ikke svart giftig sot. Dette sikrer at de religiøse gjenstander er fri for forurensende innskudd. Bivoks kan også brukes til å bevare klut, polsk tre, frakk våpen og vanntett lær.

History of Aromaterapi

Aromaterapi har vært brukt i århundrer som en helhetlig behandling for mange medisinske tilstander. Kineserne kan være den første kulturen som brukte planteoljer for å fremme helbredelse, så vel som åndelig balanse. Bruken av essensielle oljer spredt over hele verden. Entusiaster inkluderte egypterne, grekerne, romerne og fransk. De utnyttet de essensielle planteoljer for aromatisk samt terapeutiske fordeler. Begrepet "aromaterapi" ble skapt av den franske kjemikeren René-Maurice Gattefossé i 1928. Gattefossé skrev artikler som støttet de medisinske og helbredende effekten av essensielle oljer.

Hvorfor Bivoks er best

Bivoks er den høyeste kvalitet voks for aromaterapi. Det er den reneste og søteste smelling voks. Stearinlys laget av bivoks er smokeless og dripless. En annen fordel med bivoks er dens evne til å rense luften. Den produserer negative ioner, som renser luften for allergener, lukt, virus og giftstoffer. I motsetning til parafinvoks, som er et biprodukt av petroleum, er bivoks en ikke-kreftfremkallende og fullstendig ikke-toksisk. Bivoks har et høyt smeltepunkt, og når brent som et stearinlys den produserer en "varmere" og lysere gul flamme. Mange aromatherapists foretrekker stearinlys laget av bivoks fordi det brenner veldig sakte og produserer mest avslappende glød.

Metoder for hjelp Bivoks i aromaterapi

Det er mange måter som bivoks brukes i aromaterapi. Bivoks kan brukes i aromaterapi salver som base. Bivoks gjør de helbredende oljer for å trenge dypt inn i hudens lag. Den produserer en beskyttende barriere for å holde de fordelaktige oljer i huden. Bivoks kan også bære de essensielle oljer gjennom diffusjon. Bivoks kan smeltes og deretter fylt med essensielle oljer. Det kan da gjøres om til en aromaterapi stearinlys eller veke-mindre syrlig. Når voksen er oppvarmet, utgivelser det terapeutiske aromaer i luften som skal inhaleres.

Velge en Bivoks

Den beste bivoks for å kjøpe er 100 prosent ren bivoks cappings. Vokt dere for voks som hevder å være "naturlig", fordi det kan være blandet med parafin og inneholder bare rundt 10 prosent bivoks. Alltid kjøpe bivoks som er merket "100 prosent ren bivoks." Fargen bør være en gylden gul til brun fargetone, og det vil ha en meget søt honning-lignende aroma. Dessuten vil bare ren bivoks produsere en støvete film over tid, noe som kalles "bloom".