Digidexo.com

Hvordan unngå Joint Pain

Leddsmerter kan være forårsaket av nay forskjellige grunner, enten på grunn av mekaniske eller fysiske faktorer, som over bruk eller fysiske traumer eller skader på ledd, eller normal slitasje på ledd og leddbånd fra aldring. Medisinske tilstander kan også føre til forringelse av leddene, for eksempel artritt og osteoporose, så vel som visse stoffer som kan forårsake økning tapt av kalsium fra ben og ledd. Uansett hva årsaken til årsakene til leddsmerter er det noen ting som du kan gjøre for å hindre leddsmerter eller redusere nivået av smerte.

Bruksanvisning

Regelmessig trening og holde en daglig diett av fysisk aktivitet vil bidra til å opprettholde sunne ben og ledd og hindre tidlig debut av osteoporose og leddgikt. Vær forsiktig så du ikke over bruk eller over trening på en gang eller vil sette deg i fare for overbelastning av ledd og muskler som forårsaker smerte. Det er best å gradvis øke nivået og mengden av fysisk trening over tid, spesielt hvis du ikke har gjort noen fysisk aktivitet for en lang periode.

Spise en sunn, næringsrik og balansert kosthold og inkludert kosttilskudd, kalsium, og felles forming kosttilskudd som chondroitin og glukosamin, vil bidra til å opprettholde sunne ledd, leddbånd og sener, og bidra til å forebygge osteoporose og leddgikt. Å spise en vanlig balanse mengde protein i kosten vil bygge sunne bein og vev, men sørg for at du spiser protein av høy kvalitet fra magert hvitt kjøtt, eller hvis du er vegetarianer, kan du spise høy klasse protein fra soya eller tofu i kostholdet ditt.

•  Prøv å hindre fra å plassere for mye stress eller belastning på leddene ved å unngå deformerende stillinger i ledd og konstant repeterende bevegelser.

STOPP RØYKING! Data og forskning har vist en sammenheng for å øke risikoen for å få beinskjørhet og leddgikt hvis du er en røyker, og kan ha en skadelig effekt på brusk å sette deg på en økning risiko for å få leddsmerter skjema forverring av leddene og brusk rundt den.

Prøv å unngå å skade leddene dine ved å hindre under eller over trening. Se og korrigere arbeidsstasjonen ergonomi å gjøre den mer
felles barn ", ikke sove på dårlige madrasser, har god holdning.

Holde vekten innenfor det sunne området også reduserer belastningen på leddene. Bare noen få ekstra pounds kan bære leddene ned over tid og forårsake unødvendig smerte.

Det er viktig å finne måter å redusere eller eliminere så mye stress fra livet ditt. Prøv andre former for stress redusere aktiviteter, som, meditasjon, terapi, yoga.

Alternative behandlingsformer finnes andre alternativer å vurdere når du lider av konstant leddsmerter. Akupunktur, massasje, kan kiropraktikk, osteopatisk, eller psykoterapi lindre smerte mens du venter på de andre livsstilsendringer skal tre i kraft.

Spor din smerte. Hold en detaljert dagbok med dato, tid på dagen, nåværende aktivitetsnivå, medisiner, noen nylige skader eller sykdom, kosthold og stressnivå. Rangere smerten på en skala fra 1-10, og se om du kan identifisere noen mønstre.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er ikke en erstatning eller erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller helsepersonell.