Digidexo.com

Revmatoid artritt: Naturlig behandling planer

Leddgikt er en smertefull, kronisk tilstand som påvirker 46 millioner amerikanere, ifølge Centers for Disease Control. Det finnes flere typer leddgikt, forårsaker smerter og leddstivhet. I de Forente Stater er den vanligste form for artritt er osteoartritt, ifølge CDC, etterfulgt av gikt, reumatoid artritt og fibromyalgi. Konvensjonelle behandlinger inkluderer medisinering, fysisk og ergoterapi og kirurgi. Det er noen naturlige alternativer også.

Reiki

Reiki er en japansk teknikk for dyp avslapning som fremmer helbredelse. Det kan utføres av alle som har blitt innstilt eller initiert av en Reiki mester. Når du er stresset, er din livskraft energi lavt og du blir syk. Reiki er en måte å lade opp batteriene. Reiki er utført ved å legge hendene på eller nær chakraene, som er kroppens energisentre. Hendene kan også plasseres på de berørte ledd. De fleste opplever en varm følelse under utøvernes hender. Reiki er en trygg, ikke-invasiv teknikk som hjelpemidler helbredelse.

Akupunktur

Ifølge Artritt I dag har mer enn 15 millioner mennesker prøvd akupunktur. Det er en hundre år gammel praksis med opprinnelse i Kina at noen revmatologer anbefaler til sine pasienter med leddgikt, spesielt de med kronisk, ubøyelige smerte. Akupunktur er en prosedyre utføres ved å plassere små nåler i huden på presise punkter på kroppen. Det fungerer ved å oppheve den fast flyten av livsenergi som det reiser gjennom meridianer i kroppen. Når livsenergi flyter fritt, er kroppen tilbake til sin naturlige tilstand av velvære.

De fleste av vestlig medisin har ennå ikke forstå hvordan akupunktur virker, men erkjenner at noen av punktering punkter tilsvare rike områder av nerveender. Stimulering av disse nervene kan utløse kroppens egne naturlige smertedraps kjemikalier. Akupunktur regnes som trygt når utført av en lisensiert utøveren.

Bee Venom

Leddgikt smerte kan lindres naturlig med hjelp av bier. Det pleide å være at en leddgikt lidende måtte finne en birøkter som bier kan sverme og stikke ham. Nå kan legene nummen en isolert felles og injisere gift på en mer kontrollert måte. Bigift arbeider for å hjelpe leddgikt fordi leddgikt er en reaksjon på et protein kroppen avviser for en ukjent grunn. Når bee gift er innført, angriper kroppen den utenlandske protein og også uidentifisert protein forårsaker leddgikt, lindre smerten.