Digidexo.com

Hva Er Drug Called Tramodol?

Hva Er Drug Called Tramodol?


Tramadol, også kjent under merkenavnet Ultram, er en narkotiske-lignende smertestillende. Tramadol er vanligvis foreskrevet for å behandle moderat til alvorlig smerte. Den er tilgjengelig i single-dose eller utvidet 24-timers dose skjemaet.

Funksjon

Tramadol kan brukes til å behandle akutte smerter med enkel dose skjema som du tar hver 4-6 timer etter behov. Tramadol er også foreskrevet i den utvidede-release form til å behandle alvorlige kroniske smerter døgnet rundt som en 24-timers tids utgitt pille.

Identifikasjon

Tramadol er foreskrevet under navnet Ultram. Ultram er utlevert i tablettform. Ultram er kapselformet og lakkert. Tablettene er merket på den ene siden som ULTRAM. Baksiden vil avhenge av styrken.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger når du tar tramadol kan inkludere søvnighet, svimmelhet, slapphet, kvalme, oppkast, forstoppelse, tap av matlyst, rødme, søvnløshet og tåkesyn.

Potensial

Tramadol bør brukes som foreskrevet av legen din. Tramadol kan være vanedannende. Du bør ikke ta mer enn 300 mg i en 24-timers periode.

Advarsel

Ifølge Federal Drug Administration, tramadol produkter har en alvorlig risikoen for kramper og serotonergt syndrom. Disse risikoene øke betydelig med tilhørende bruk av SSRI og trisykliske antidepressiva og andre opioider bruk.