Digidexo.com

Hvordan behandle en bihulebetennelse Etter Gastric Bypass

Gastric bypass kirurgi er utført for å hjelpe svært overvektige mennesker ned i vekt. Det gjør magen mindre slik at du føler deg full og spise mindre. Det kan også føre til dårlig opptak av mat, fordi maten passerer raskt gjennom fordøyelsessystemet for å unngå kaloriinntak. På grunn av dette, kan du ikke behandle medisiner som du normalt ville. Det er viktig at legen din nøye overvåke din helse og forbedring hvis du får antibiotika eller andre orale medisiner for en bihulebetennelse eller annen sykdom. Og han må kanskje justere dosen basert på egenskapene til medisinen slik at du får full terapeutiske effekter.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en bihulebetennelse etter Gastric Bypass Surgery

Bruk en saltvannsnesespray eller nese vaske flere ganger om dagen for å skylle slim ut av din lomme passasjer. Du kan kjøpe nasal saltvann fra noen narkotika butikken, men du kan også lage din egen løsning hjemme ved å blande 2-3 ts av non - iodized salt og en teskje natron til en halvliter destillert eller filtrert vann. Kosher salt er best fordi den har ingen tilsetningsstoffer. Hell 1/2 kopp av løsningen til en pære sprøyte, en plast spray flaske eller en Neti pot (tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker). Bøyd over en vask, hell blandingen i det ene neseboret slik at det sikter mot baksiden av bihulene. Saltvann vil tilflyte deres nesegangene og tøm ut det andre neseboret. Gjør det samme på den andre neseboret.

Be legen din om en resept på en nese kortikosteroid spray til å behandle betennelse i bihulene. Noen merker inkluderer Flonase, Rhinocort Aqua og Nasacort AQ. Bruk dette to ganger om dagen i hvert nesebor. Det er best å bruke disse etter at du har brukt din nasal saltvann vask. Hvis bihulebetennelse er alvorlig og reagerer ikke på denne behandlingen, må du kanskje be legen din om en resept for orale steroider. Eller, hvis du eller legen din er bekymret for at du ikke vil fordøye steroider riktig, kan du be ham om en injeksjon av steroider i stedet.

Bruk en slimhinneavsvellende nesespray i noen dager (ikke lenger, fordi de har en tendens til å inflame bihulene hvis du bruker dem lengre enn fem dager). Dette bør åpne bihulene og hjelpe deg å puste lettere. Disse er tilgjengelige over disk. Spør legen din om du bør ta en muntlig decongestant, og hvis han mener du kan fordøye den riktig.

Spør legen din om du kan ta over disk smertestillende for din sinus smerte og press. Imidlertid kan aspirin forårsake blødninger og blåmerker, så vær sikker på at legen din anbefaler og autoriserer en smertestillende du kan ta etter gastric bypass operasjon.

Du må kanskje en antibiotika for bihulebetennelse hvis du har en bakteriell infeksjon. De som vanligvis brukes til å behandle kronisk bihulebetennelse forårsaket av en bakteriell infeksjon omfatter amoxicillin, doksycyklin eller kombinasjonen narkotika trimetoprim-sulfametoksazol. Nok en gang, bør du spørre legen din om din gastric bypass kirurgi vil påvirke fordøyelsen og riktig absorpsjon av denne medisinen. Han kan foreslår at du får en injeksjon av antibiotika i stedet.