Digidexo.com

Hvordan bruke A Male Enhancement Extender

Har du lurt på hvordan du bruker en Extender? Extender er en enhet som noen menn bruker for å gjøre seg større. Hvis du aldri har hørt om en extender før, er det en mannlig ekstrautstyr enhet som mener slitasje å permanent gjøre sine private delen større. Hvis du ønsker å gjøre din **** større, bør du undersøke dette produktet. Det er lett å bruke og kan brukes privat under klærne.

Bruksanvisning

•  Kjøp en Extender

Kjøpe enheten kjent som en extender fra en pålitelig selskap. Sørg for at de selskapet tilbyr en problemfri gratis, ingen spørsmål refusjon hvis du ikke er fornøyd med produktet.

Sørg også for at selskapet du kjøper extender fra har vist kliniske testresultater og studier om deres produkt. Det er forlengere som har vist seg å gjøre en mann større, men det finnes også selskaper som selger forlengere som ikke er testet.

Se nedenfor i Resources for mer informasjon om forlengere.

Les Instruksjoner

Ta deg tid til å lese instruksjonene nøye. Hvis det er noe du ikke forstår eller har spørsmål om, ta kontakt med selskapet du har kjøpt varen fra å spørre dem før du prøver på.

Dersom påleggene ikke ble inkludert med produktet, må du ikke bruke den før du mottar instruksjonene, kan du være i stand til å laste dem ned på nettet.

Hvis du trenger å øke din størrelse, enn du trenger å vite hvordan du bruker en mannlig ekstrautstyr extender.

•  Prøv It On

Plasser extender på **** forsiktig. Du vil ikke være i stand til å føle det når du bærer den. Hvis du bruke løstsittende klær, vil ikke være i stand til å se at du er iført en extender.

Sett på løstsittende boxer stil undertøy over extender.

Få Komfortabel

Bruke løstsittende klær over extender slik at ingen vil se det.

Prøv å gå ut i offentligheten i et område som du er komfortabel, slik at du kan se at ingen vil vite at du har den på.

Det er menn som er bare tre inches eller mindre, og de virkelig ønsker å bli større. De leter etter dokumenterte resultater, ikke noen kjemiske at de ikke vet hvilke symptomer det vil føre til. Hvis du er ute etter dokumenterte resultater, enn en extender er tingen å prøve først.

Hvis du ønsker mer informasjon, fordi størrelsen er mindre enn du tror det skal være, må du se i Resource avsnittet nedenfor for å få mer hjelp på hvordan du bruker en mannlig ekstrautstyr extender.