Digidexo.com

Ikke Typiske Overgangsplager

I noen tilfeller er overgangsalder en del av livet der mange kvinner bris. Dessverre er det noen som ikke er typiske symptomer på overgangsalder som kan gjøre hele "change of life" et mareritt.

Ømme bryster

På grunn av endring i hormonnivåer, kan noen kvinner faktisk oppleve det samme ømme bryster de opplevde da de var gravide. Dette vil til slutt gå bort, men i mellomtiden, slitasje støttende BH og prøve å unngå kontakt med ømme områder.

Vaginal blødning

Mange kvinner tror at overgangsalderen er hovedsakelig slutten av menstruasjonen (blødning), men i noen tilfeller kan det uregelmessige blødninger, eller til og med flere uker eller måneder om gangen. Dette kan også være et symptom på noe annet, så bør du oppsøke lege hvis det er uvanlig å blø.

Vaginal Tørrhet

Dette er en svært ubehagelig og pinlig symptom. Enda eldre kvinner liker å nyte samleie, og vaginal tørrhet gjør at en svært ubehagelig opplevelse. Som de fleste menopausale symptomer, dette er forårsaket av endringer i østrogennivå.

Hudirritasjon

I overgangsalderen en kvinnes kropp opplever mange endringer i væske sekreter, og som inkluderer de naturlige fuktighetskremer i huden hennes. En reduksjon i huden fuktighet kan føre til irriterende hud kløe som lett kan bekjempes med en god tørr hud fuktighetskrem.

Håravfall

Ikke bare er østrogennivåer varierende, men i noen tilfeller kvinner mister vitamin E, vitamin det vesentlige anvendt i å lage og opprettholde håret. Ta et vitamintilskudd er en enkel måte å holde håret på plass og å selv vokse noe av det tilbake.