Digidexo.com

Hvordan Les en MR på høyre skulder

Hvordan Les en MR på høyre skulder


Lese en MR på høyre skulder kan føre til en diagnose og behandling av en rekke forskjellige skader og lidelser. En MR bruker kraftige magneter og radiobølger til bilde kroppen i større detalj enn røntgenstråler. Et bilde produsert ved en MR inneholder høy oppløsning informasjon som kan sees av alle, men ofte kan bare forstås av medisinske fagfolk. Lese en MR uten tidligere erfaring er mulig. Imidlertid er det anbefalt at du lar en medisinsk faglig utsikt informasjonen før du prøver noen form for behandling.

Bruksanvisning

•  Skaff menneskets anatomi referansemateriale på høyre skulder.

Studer referansemateriale og lære hvordan en sunn, normal fungerende høyre skulder bør se. En MR bilde av en normal høyre skulder kan bli funnet på nettet. MR-bilder la betrakteren se nesten hver eneste detalj av fagstoffet, inkludert bein og bløtvev.

Vis MR-bildet av pasientens skulder. Se etter åpenbare avvik som kan omfatte bein pauser eller sprekker, muskel tårer og avrevne leddbånd. Sammenlign MR-bilde av den høyre skulder med et diagram av den høyre skulder i den menneskelige anatomi referansemateriale. Dersom MR-bildet er av høyre skulder, vurdere å se på områder av bildet som tilsvarer områder av smerter i høyre skulder. Dersom MR-bildet er av noen du kan kontakte, be dem om å indikere hvor de opplever smerter i sin høyre skulder og fokus på disse områdene.

Oppsøk lege hvis du ser noe unormalt.