Digidexo.com

Hjem Cures for Erektil dysfunksjon

Hjem Cures for Erektil dysfunksjon


Erektil dysfunksjon kan være ganske pinlig, men det er ikke uhelbredelig. Det er både medisinske og mer naturlige rettsmidler for å få deg tilbake for å danne på kort tid i det hele tatt. Her er noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe. Mange av disse ideene har ikke blitt evaluert av FDA og det er best å oppsøke lege når du legger noe drastisk annerledes til kosthold.

Hjem Rettsmidler

Hvitløk har blitt brukt av kinesiske og indiske leger i mange år som en mild afrodisiakum. Prøv å kombinere 1 ss. av hvitløk med 1 ss. honning tre ganger om dagen. Gulrøtter antas å bekjempe impotens og kombinert med varm melk et par ganger om dagen, kan føre til en forbedring i dysfunksjon. Prøv å ta en kopp valnøtter, en kopp tørkede aprikoser, en kopp erfarne rosiner, en kopp svisker og to fulle sitroner (skall og alt) og blander dem sammen med et par spiseskjeer honning. Dette er en gammel wive fortelling typen blanding som kan hjelpe hvis en ts. er tatt tre ganger om dagen en time før måltider. Terninger tre mellomstore løk og la dem suge i ½ liter varmt vann i 10 minutter. Ta 100 ml av ekstraktet tre ganger om dagen. Løk er toted som andre bare til hvitløk for å styrke seksuell helse.

Remedier Involvering indiske urter

Den indisk ayurvedisk behandling av tilstander nevner ofte urter som bare kan finnes i spesielle butikker. Det kan være råd verdt å lytte til. Her er noen forskjellige ayurvedisk behandling. Ta like deler av pulverisert akasie stenfrie pods og rå sukker og ta 6 gram med et glass melk om morgenen. En infusjon av jambal frukt, honning og melk kan bidra til å kvitte deg med ditt problem. En concoction sies å ha stor seksuell makt er en blanding av 50 gram sirisha treet frø kjerner med 50 gram sukker tatt i 4 til 5 gram doser tidlig om morgenen i tre uker. Endelig bør 50 gram tørket indisk stikkelsbær med 50 gram mango ingefær og 100 gram rå sukker blandes med melk som en tidlig morgen libido enhancer. Andre indiske ayurvediske urter nevnt er tørre koriander, falske unicorn og vinter kirsebær.

Andre årsaker

Det er flere mulige årsaker til erektil dysfunksjon, mange som kan bli berørt med naturmidler. Dårlig sirkulasjon kan forårsake uønskede tilstand, i hvilket tilfelle Gingko er en godt kjent kur. Den afrikanske urt Yohimbe kan hjelpe utholdenhet og ginseng er tenkt å øke testosteron nivåer. Hvis alkohol har begrenset din seksuelle kapasitet med leverskader, kan melk tistel og shizandra bidra til å gjenoppbygge den interne skadet organ. Stress kan føre til ED, og ​​kava og vendelrot er to urter som kan bekjempe problemet. Det er svært viktig å holde et øye med reseptbelagte legemidler som kan fører til tilstanden din. Prøv å erstatte medikamenter med flere naturlige behandlinger som kanskje ikke har de samme seksuelle bivirkninger.