Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle en Charley Horse

En charley horse er en krampe som treffer med ingen faresignaler. Smerten kan være uutholdelig. Årsakene er såre muskler, vitamin og mineral mangler, hormonell ubalanse eller en prosess som kalles forkalkning der blodet blir fanget i muskelen og stivner. Hvis du får en charley hest i beinet du kan gå den av, men smertene kan somle. Det finnes en rekke enkle og billige hjemme-metoder for å raskt lindre smerten fra en charley horse.

Bruksanvisning

Ved hjelp av hjemme rettsmidler for å behandle en Charley Horse

•  Ta vitamin E kapsler regelmessig for å hindre re-forekommende Charley hester. Hvis du ofte får dem på natta, er det sannsynligvis et resultat av mangel på vitaminer. Med regelmessig bruk av vitamin E, kan du hindre gjeninntreden av Charley hester.

Få nok magnesium i ditt daglige kosthold. Hvis du får Charley hester ofte og vitamin E ikke hjelper, kan det være lurt å prøve en magnesium supplement i stedet for å erstatte et mineral mangel eller hormonell ubalanse. Spise mat rik på magnesium som fisk, ris kli, tofu og spinat er nyttig. Tørket gresskarkjerner er også en rask løsning for en magnesium supplement.

Få mer kalium i kostholdet ditt. En charley hest kan også være forårsaket av en mangel på kalium. Kalium-rik mat inkluderer bananer, kli frokostblandinger, aprikoser, cantaloupe, grapefruktjuice, appelsinjuice, fersken, pærer, tørkede svisker og vannmelon. Du kan få en god kilde til kalium fra grønnsaker som artisjokker, asparges, bønner, erter, poteter, gresskar og andre. Kalium kan også finnes i kjøtt, fisk, fjærkre, melk, ost og yoghurt.

Sug det berørte området i en balje med varmt vann blandet med Epsom salter for minst 20 til 30 minutter for å berolige såre muskler, redusere betennelse og lindre smerte. De to viktigste komponentene i Epsom salter er magnesium og sulfat, som er gunstig for riktig funksjon av muskler, nerver og visse enzymer i kroppen.

Ta tre sitroner, en grapefrukt og to små appelsiner og satt i en blender, skrell og alle. Bland godt sammen; legge til en teskje av kremen av tartar og bland igjen. Ta to spiseskjeer av denne blandingen med to spiseskjeer vann to ganger om dagen for å lindre re-forekommende Charley hester.

Tips og advarsler

  • Massasje kan bidra til å lindre smerten fra Charley hester.
  • Charley hester kan også bli brakt videre ved å trene. Hvis du får en charley hest i beinet mens du trener, prøv å strekke leggen inntil smerten letter.
  • Oppmuntrende mer blodstrømmen fra bena til hjertet ditt kan lette bankende smerten av Charley hester, så prøv propping bena opp.
  • Unngå varme for å lindre smerten fra en charley horse. De fleste tror varmen bidrar til å lette alle typer smerter, men når det kommer til en charley horse, kan varmen føre til hevelse og øke forkalkninger.