Digidexo.com

Sea Buckthorn Oil helsemessige fordeler

Sea Buckthorn Oil helsemessige fordeler


Tindved olje har vært brukt i århundrer for medisinske formål. De gamle grekerne brukte bladet for hester og det ble sagt at tindved var stoffet som gjorde at Pegasus, den bevingede hesten, å fly, ifølge Floraleads.com. I gresk og tibetanske medisinske tekster, det er spioneringen som en behandling for hud og fordøyelseskanal lidelser. Anlegget er innfødt til de europeiske og asiatiske kontinent og dets bær er kilden til sine medisinske egenskaper.

Ernæringsmessige fordeler

Tindved har mange medisinske bruksområder, ifølge den kanadiske Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs (OMAFRA). Den bær juice er en vanlig drikk i Asia og er høy i vitamin C, vitamin K og vitamin E, protein, karotenoider, flavonoider og organiske syrer. Bladene, gjennomsyret av vann, produsere en ernæringsmessig te. Bladene, unge greiner og fruktdeler brukes som dyrefor.

Medisinske fordeler

Som en lokal applikasjon, har den blitt brukt i en krem ​​for å hjelpe "sol, varme, kjemiske og stråling brannskader, eksem og dårlig healing sår." ifølge OMAFRA. Kremen er også brukt av russiske kosmonauter å beskytte deres hud fra kosmisk stråling. Det er også brukt til å behandle eksem og rosacea. Suksess har blitt sett forbedre dine slimhinner og healing lesjoner, sår og erosjoner.

Landbruk

Ifølge OMAFRA, er tindved anlegget hardfør, vokser raskt og vokser i marginal jord. Det er tolerant for saltsprut i vinter. Det har blitt brukt til å stoppe jorderosjon, i landvinning prosjekter, dyreliv ekstrautstyr og farm beskyttelse. De gjør også kjekk prydbusker.

Studier

Medisinske studier utført ved hjelp av tindved har vist lovende resultater for en rekke sykdommer, ifølge Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon. Studiene ble gjennomført testing dens effektivitet i kreft, hjerte- og karsykdommer, magesår, skrumplever og hudlidelser . Primært er det antioksidanter og flavonoider som viser medisinsk løftet.

Resource Development

I Kina, der avskoging har forårsaket jorderosjonsproblemer, har lokale folk blitt oppfordret til å plante og vokse tindved å demme tapene jord. Det gror godt i dårlig jord, vokser store rotsystemer og tåler uvær. I tillegg, ved å høste den, kan den lokale folk tjene en inntekt. Et tilsvarende prosjekt i Mongolia var vellykket i stemming jorderosjon og vanntap.