Digidexo.com

Slik Cure Virtigo

Slik Cure Virtigo


Vertigo, kjent medisinsk som benign paroksysmal posisjonsvertigo eller BPPV, er en lidelse som fører til plutselig svimmelhet avhengig av hvordan hodet ligger eller plassert. Selv vertigo er vanligvis ikke alvorlig, kan den plutselige svimmelhet forbundet med svimmelhet forårsake falle, noe som kan være farlig. Vertigo er vanligvis forårsaket av forskyves otolith organer i øret som forstyrrer balansen og persepsjon. Hvis din svimmelhet er å komme i veien for din hverdag, gjøre en legetime for å finne den beste måten å kurere det.

Slik Cure Virtigo

Håndtering Vertigo

•  Ta kontakt med en lege. Legen din vil avgjøre hvilken vertigo behandling som er riktig for deg, hvis behandlingen er nødvendig i det hele tatt. Behandling vil avhenge av alvorlighetsgraden av din svimmelhet, varigheten av tiden du har hatt svimmelhet og hvorvidt du har blitt skadet eller opplevd faller som et resultat av din svimmelhet.

•  Delta i canalith reposisjonering prosedyre. Legen din vil lede deg gjennom canalith reposisjonering prosedyren hvis han bestemmer seg for det som er rett for deg. Under varigheten av prosedyren, vil du bli bedt om å holde hodet i bestemte posisjoner (se Resource 2), og beveg den i henhold til legens instruksjoner. Målet med canalith reposisjonering prosedyre er å få otolith organer i øret for å flytte til et sted hvor de ikke vil påvirke din balanse.

Følg legens instruksjoner hvis du har hatt canalith reposisjonering prosedyre. Det er svært viktig at du følger prosedyren for at-home care, som behandlingen slutter ikke på legekontoret. Du må legge med hodet støttet opp med puter mens du sover i flere dager etter inngrepet. Ikke hvile hodet flatt mot sengen eller under skulderhøyde.

overvåke utviklingen med legen din. Du må kanskje delta i canalith reposisjonering prosedyren mer enn én gang med legen din, eller etterligne bevegelsene hjemme at legen din har lært deg (se Resource 2). Legen din vil være i stand til å bestemme, sammen med lessening av symptomene dine, om prosedyren har jobbet innenfor flere uker.

Få kirurgi hvis canalith reposisjonering prosedyren er mislykket. I de fleste tilfeller av kirurgiske inngrep, er kanalen plugging kirurgi brukes til å bøte vertigo, men bare i ekstreme tilfeller der svimmelhet er uhåndterlig og canalith reposisjonering prosedyre hjelper ikke. I kanalen plugging kirurgi, er et stykke bein brukes til å blokkere det indre øret slik at otolith organer ikke lenger kan jarred av hodebevegelser. Ifølge Mayo Clinic, er suksessraten for kanalen plugging kirurgi om lag 10 prosent.

Hint

  • Hvis du lider av mild vertigo det kan fikses ved å flytte hodet sakte.
  • Hvis du opplever et utslett eller feber i forbindelse med din svimmelhet, kontakt legen din umiddelbart.