Digidexo.com

Hvordan finne en 12-Step forsamlingen i Southern New Jersey

Hvordan finne en 12-Step forsamlingen i Southern New Jersey


Anonyme Alkoholikere ble dannet fra Oxford Group, en selv-forbedring bevegelse som startet tidlig i det 20. århundre. Konsernets praksisen med selv inventar, innrømmer urett, noe som gjør det godt igjen, utnytte bønn og meditasjon og hjelpe andre ble grunnlaget for de Tolv Trinn i Anonyme Alkoholikere.

I 1953 ble Anonyme Narkomane dannet og tilpasset de tolv trinn fra AA for å løse narkotikaavhengighet. De fleste 12-trinn møter er åpne for alle som ønsker å oppleve fellesskap, og begge gruppene holde flere møter hver dag i Southern New Jersey.

Hvordan finne en 12-Step forsamlingen i Southern New Jersey

•  Se i telefonboken. Den lokale AA kapittel møte telefonnummer er 856-486-4446, og NA nummeret er 732-933-0462.

•  Ring den regionale Anonyme Alkoholikere (877-515-1255) eller Anonyme Narkomane (800-992-0401) 24-timers krisetelefon. Samtalene blir besvart av frivillige utvinne narkomane som har erfaring med å få edru og hjelpe andre. Be om telefonnummeret til et fellesskap medlem i ditt område, og be om hjelp til å finne et nærliggende møte i dag.

Besøk en av de Laug 'lokale nettsteder: snjaa.org eller southjerseyna.org. Begge har sider med møter oppført etter dag, tid og byen. Ring linjene avsatt til møte informasjon, så disse listene er det mest aktuelle. Litteratur oppdateres kvartalsvis, så noen møter på en trykt liste kan ha endret tidspunkt og / eller sted, eller kan ha stengt.

Oppsøke en venn eller familiemedlem til å hjelpe deg med din utvinning. Spør den personen til å følge deg til møtet. Med mindre litteraturen oppgir noe annet, alle møter er åpne for allmennheten. Du kan gå selv til en "lukket" møte, som bare er for narkomane eller de som tror de har et problem.

Ring stipend medlem fra Southern New Jersey som har nummeret du fikk fra hjelpetelefon. Spør hvis medlemmet kommer til et møte, og hvis du kan møte. Hvis du trenger en tur, spør etter nummeret til noen som kan være villige til å transportere deg. Ifølge side 18 av Anonyme Narkomane grunnteksten, (Referanse 3), "den terapeutiske verdien av en rusavhengig hjelper en annen er uten sidestykke."

oppmuntre noen støttende familiemedlem eller en venn til å delta på en Al-Anon og Alateen eller Nar-Anon møte. Disse stipendene er 12-trinns basert og beregnet for de som berøres av en elsket ens avhengighet.