Digidexo.com

Hvordan legge til Salt til kosthold

Hvordan legge til Salt til kosthold


Salt er en av de viktigste elementer i en sunn diett. Det er viktig for kroppen vår som våre sanser oppsøke salt mat å etterfylle natrium forsyning kroppen vår trenger å bære næringsstoffer til cellene. Ny teknologi har gjort salt svært tilgjengelig for nesten hvem som helst og ekstremt tapt kostnad. Men mens salt er viktig, tar i for mye salt kan skape kaos på helsen din.

Hvordan legge til Salt til kosthold

Konsumere salt i små mengder. Mayo Clinic.com råder en klype salt på maten her, og det er avgjørende for god helse, men bør forbrukes langsomt utover dagen, i stedet for alle på en gang i en sittende. En sunn voksen bør ta sikte på å holde saltinntaket til mindre enn 1 ts. salt per dag, noe som tilsvarer de 2300 mg. Ikke overskrid 2300 mg 2005 Dietary Guidelines for amerikanerne.

Skriv ned saltforbruket til å overvåke hvor mye du forbruker i løpet av dagen. Record mat-innhold, så vel som drikke-innhold som noen drikker som soda inneholder lave mengder av natrium. Selv matvarer merket "redusert salt" kan inneholde mye natrium, de Mayo Clinic nettsiden rapporter.

Les mat etiketter. Mest pakket mat inneholder en ernæring etiketten på emballasjen. Dette merket viser mengden av natrium i maten per porsjon. Se på ingrediensene og se etter mononatriumglutamat (MSG), natron, bakepulver, dinatriumfosfat, natrium alginat og natriumnitrat; disse ingrediensene inneholder salt eller natrium forbindelser.

Konsumere bearbeidet og tilberedt mat. Med bruk av fast food, frosne middager og bearbeidet kjøtt og oster, de fleste av saltinntaket kommer fra bevaring og smaksforsterkere fra disse matvarene. Å spise disse matvarene kan øke saltinntaket.

Consume kommersielt produsert bordsalt med måte. Raffinert, kommersiell salt ikke kombinere godt med fluidene i menneskekroppen; i stedet, lagrer det og "etterlater innskudd i organer og vev, forårsaker alvorlige helseproblemer," ifølge Mayo Clinic nettsiden. Uraffinert havsalt inneholder de næringsstoffene kroppen bruker, og havsalt bygger ikke opp som kommersielle varianter.

Hint

  • Snakk med legen din før du legger salt i kostholdet ditt.