Digidexo.com

Contour Glukose Meter Instruksjoner

Contour blodsukkerapparatet er brukt til å måle blodsukkernivået hos personer med diabetes. Måle blodsukker er viktig for diabetikere, slik at de kan være klar over sine blodsukkeret og ta kontroll over sin helse. Contour glukose meter bidrar til å hindre potensielle komplikasjoner av diabetes, som kan nå alvorlige stadier som amputasjon og blindhet.

Contour Glukose Meter Instruksjoner

•  Tørk spissen av fingeren med en steril injeksjonstørk og vent til alkohol å fordampe, slik at det ikke forstyrrer med resultatene av testen.

Sett teststrimmelen inn i maskinen mens du venter på dette området for å tørke. Ikke tving stripen. Pass på at den klare vinduet er på bunnen og mot deg. Maskinen slår seg automatisk på og viser et symbol som representerer en dråpe blod.

•  Tilsett blodprøven. Lance fingeren og presse ut den første dråpe blod for best mulig nøyaktighet. Ikke fjern stripen fra måleren til å legge blodet. Trykk på reservoaret spissen til blodet, og la reservoaret fyller automatisk. Contour glukosemåler piper når reservoaret er full.

Watch å sørge for at måleren viser nummer 5 og teller bakover til 1. Sjekk resultatene. Hvis blodsukkernummeret faller under 50 mg / dL eller over 250mg / dL, eller hvis displayet viser "LO" eller "HI", bør du umiddelbart få hjelp fra en kvalifisert medisinsk faglig siden dette resultatet indikerer en alvorlig krise (se Advarsler nedenfor) .

Mark resultater hvis det er påkrevet av legen din. Det er fire symboler å velge mellom: et eple, en epleskrott, en åpen bok med en blyant, og en vekkerklokke. Apple-symbolet brukes til å markere et resultat som "før et måltid." Den eple kjerne symbolet brukes til å markere et resultat som "etter et måltid." Den åpen bok med en blyant symbol brukes til å markere et resultat som "spesiell note." Vekkerklokken symbol kan velges i kombinasjon med eple-symbolet når du merker din "før et måltid" resultater, slik at du blir varslet i to timer for å ta "etter et måltid" test.

Slå av apparatet ved å fjerne stripen og den vil automatisk slå seg av. Kast den brukte strimmelen.

Hint

  • Noen foretrekker å ta blodprøven fra siden av fingeren. Den side av fingeren er mindre smertefullt å bruke, siden det ikke er på puten av fingeren. Denne måleren, i motsetning til andre, gjør at alternative områder for testing, men fingeren er det beste valget fordi den har de mest konsekvente og nøyaktige resultater.
  • Hvis blodsukkeret begynner å faller under eller går over et nivå som legen forteller deg er kritisk, får hjelp umiddelbart. Ikke kjør hvis blodsukkeret svekker deg. Hvis du er svekket ringe en ambulanse.