Digidexo.com

Homøopatiske midler med Aspidosperma

Homøopatiske midler med Aspidosperma


Hvis du er ute etter lettelse fra din astma eller emfysem symptomer, har homeopati et alternativ til konvensjonelle legemidler. Den Aspidosperma tinktur, sammen med vellykket diagnose av din tilstand, kan gi deg en naturlig, langvarig kur.

Origins of Aspidosperma

Den felles navn for Aspidosperma er hvit quebracho. Den quebracho treet er innfødt til tropiske regioner i Sør-Amerika. Det er spesielt identifisert med Gran Chaco-regionen i Argentina, Paraguay og Bolivia. Treet tilhører familien Apocynaceae. Dens slekten er schinopsis.

Barken av den hvite quebracho gir et stoff som brukes for behandling av astmasymptomer. Homøopatisk medisin har fått sitt Aspidosperma tinktur fra barken på den hvite quebracho treet.

Lungesykdommer

En av de viktigste egenskapene til Aspidosperma rette er dens bruk i behandling av pusteforstyrrelser og symptomer på lungeemfysem. Homøopatisk bronkodilator behandler mange beslektede sykdommer som astma.

Aspidosperma stimulerer luftveis sentre, øker oksygenopptak og fjerner karbonsyre bygge opp i kroppens vev. Fordi det er en bronkodilatator, lindrer det pulmonal stenose (unormal innsnevring av luftveier). Den brukes i behandling av lunge trombose, som er dannelse av blodpropper i arteriene i lungene. Det er også nyttig å behandle hoste og dyspné (pustevansker ofte forårsaket av hjerte- eller lungesykdom og feber).

Det er et effektivt middel i mange tilfeller av astma og når det er en "mangel på pusten" under fysisk anstrengelse. Cardiac astma er veiledende symptom som kan behandles med dette midlet.

Allergier

Aspidosperma kan være en effektiv motgift for behandling av uønskede effekter av allergi, som for eksempel allergiske reaksjoner på penicillin som kan føre til tungpustethet og pseudo-astmaanfall.

Avhengig av pasientens konstitusjon og detaljert helse historie, kan Aspidosperma være affektive i lindrende andre allergiske tilstander ved å utløse immunforsvaret naturlige evne til å motvirke effektene av de utenlandske allergener.

Andre betingelser

I tillegg til effektiv behandling av hjerte astma, Aspidosperma behandler også nedsatt (nyre) og cardiac ødem, hypertensjon, og svakheter ved den tykke muskelveggen av hjertet.

Når hjertet er mitralklaffen smalner grunn av sykdom, vil dette midlet fungere som en dilator, åpne ventilene igjen.

Middelet kan også behandle fatty degenerasjon av hjertet, en tilstand som oppstår når hjertet blir dekket med fett mellom sin membran og muskel.

Aspidosperma er også en hjertenedsettende middel som reduserer virkningen av hjertet, noe som gir tone og regularitet i dens sammentrekninger, med et mellomprodukt virkning på nervesystemet.

Bruke Aspidosperma

Homøopatisk form av Aspidosperma tinktur er tatt muntlig, og utgjør ikke de samme overdose bekymringer som urte form (hvit quebracho) fordi homeopatiske skjemaet går gjennom flere stadier av fortynning. Den rette vil bare stimulere kroppens egne helbredende respons; skjær ikke handle direkte på sykdom. Likevel, som med noen alvorlig tilstand eller sykdom, ta kontakt med en erfaren, profesjonell homeopathic utøveren for å oppnå optimal helbredelse og lindring av symptomer.

Med homeopati, er dyktighet i å velge riktig middel eller rettsmidler for den enkelte basert på en fullstendig case analyse. Mens Aspidosperma kan være en gunstig løsning for mange forhold, kan en erfaren profesjonell skikkelig identifisere riktig middel og dosering for din spesielle tilstand.