Digidexo.com

Hvordan virker en Blood Sugar Testing Machine fungerer?

Biosensor Skjermer

Blodsukker skjermer inneholder biosensorer og er utformet for å holde styr på nivået av sukker i blodet. Dette er den eneste substans disse maskinene er programmert til å lese. For å gjøre dette, må en liten mengde blod testes minst en gang daglig ved å stikke en finger og klemme blod på en strimmel, som deretter settes inn i maskinen. Monitoren tar deretter fargen av strimmelen og oversetter den til en blodsukkerverdi. Det er også insulinpumper som kan avgjøre hvor mye insulin du allerede har i systemet ditt, slik at du ikke utilsiktet gi deg selv for mye.

Overvåke blodsukkernivået

Folk som kontrollerer sine diabetes med insulin kan være nødvendig å kontrollere blodsukkernivået mer enn en gang om dagen. Disse målingene kan lagres i den lille databrikke inne i skjermen slik at personen gjør testing kan enkelt holde styr på hans eller hennes blodsukkernivået i flere dager på rad. Dette hjelper til med å kontrollere 'vippen' effekt som er så vanlig ved behandling av diabetes.

Hyperglykemi Versus hypoglykemi

Et høyt blodsukker-leseanordningen personen er hyperglykemiske, og et lavt blodsukker avlesning representerer hypoglycemia. Begge forholdene er farlige for helse og må rettes opp umiddelbart. Måleren umiddelbart forteller deg hvor blodsukkernivået ditt ligger i de to seriene. Måleren kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger å spise noe for å øke blodsukkeret før du kan ta mer insulin, eller hvis du trenger å ta ekstra insulin fordi blodsukkeret skjer for å være for høy.