Digidexo.com

Hvordan måle kroppsfettprosent Uten Calipers

Mange forsøk på å holde styr på sine fettprosent, eller den samlede prosent vekten som er fett bare. Kroppsbyggere, syklister og andre idrettsutøvere spore kroppen fett prosentpoeng for å bestemme hvordan deres trening gir resultater. Mange ganger for å finne ut kroppen sin fettprosent, idrettsutøvere vil bruke et sett med målepunkter med prosenter merket på måleren. En fold av huden er klemt mellom målepunktene for å bestemme lesing. Hvis du ikke har tilgang til calipers, er det fortsatt mulig å finne kroppen fett prosentpoeng.

Hvordan måle kroppsfettprosent Uten Calipers

•  Stå rett opp foran en hjelper og la armene henge rett ned på sidene. Være helt avslappet gjennom hele kroppen.

Ha hjelperen forsiktig klemme litt av huden rett bak bicepsen din, mellom albuen og skulderen på høyre arm. Sørg for at han eller hun får bare få fett / hud og ingen muskler.

Har hjelperen måle størrelsen på hudfolden med en linjal og deretter bruke tabellen nedenfor for å finne den omtrentlige fettprosent. Slik fungerer det: 1/4 tommers, 5 til 9 prosent; 1/2 tommer, 9 til 13 prosent; 3/4 tommers, 13 til 18 prosent; 1 tomme, 18 til 22 prosent; 1 1/2 tommer, 22 til 27 prosent; 2 inches, 27-32 prosent; 2 1/2 inches, 32 til 37 prosent.