Digidexo.com

Hvordan får jeg vekt i en alder av 16?

Hvordan får jeg vekt i en alder av 16?


Tenåringer har ofte svært raske metabolisms, noe som gjør økende vekt vanskeligere. Noen tenåringer kan være undervektig, mens andre tenårings idrettsutøvere prøver å naturlig bulk opp til å prestere bedre i idrett. For en 16-åring å få vekt, må riktig kosthold og mosjon programmer implementeres. Tenåringer med et raskt stoffskifte erfaring katabolisme, som brenner kalorier tatt i, mens anabolisme lagrer kalorier, ideelt å bygge muskler ikke fett.

Hvordan får jeg vekt i en alder av 16?

•  Hold en journal av dine spisevaner. Skriv ned når du spiser måltider og snacks, og hva du spiste. Mens en 16-åring kan ofte komme unna med å spise mye junk food, begynne å redusere mengden av tomme kalorier som finnes i godteri og sukkerholdig brus. Overgang til snacks med komplekse karbohydrater og proteiner som måltid erstatning barer, nøtter og organisk peanøttsmør.

spise flere små måltider i løpet av dagen, ideelt sett aldri kommer mer enn tre timer uten å spise noe. Dette krever spise en sunn snack mellom klasser og har komplette måltider hver fire til seks timer.

Start en vekt-treningsprogram som omfatter bruker de store muskelgruppene. Begynn med lettere vekter og flere reps til du utvikler mer styrke. Knebøy, skulderpress og benkpress er gode øvelser for å bygge brede muskler. Arbeid aldri samme muskel region to dager på rad slik at området får tid til å samle krefter og bygge mer muskler.

sove minst syv timer hver natt. Dette er når kroppen din bremser seg ned for reparasjon og vekst. Regelmessig begrense deg fra skikkelig søvn vil føre til mulige skader og sykdom.

Ta en whey protein supplement og en daglig multi-vitamin. Whey protein er lett fordøyd og bidrar til å bygge muskler uten steroider. Multi-vitaminer sikre at kroppen har riktig elektrolyttbalansen til å tenke og utføre skikkelig.

Hint

  • Bygge muskler er den sunn måte å få vekt. Ikke start en vekt-få program som oppfordrer fett oppbygging som kan føre til helseproblemer. Dobling opp på chips og pizza forbruk er ikke den smarte måten å få vekt.
  • Aldri ta steroider for å øke vekt og bygge muskler. For tenåringer spesielt, kan dette føre til langsiktige hormon ubalanser, hjerteproblemer og leversykdom.