Digidexo.com

Hvordan veie fordeler og ulemper ved Nitroglycerin

Nitroglyserin er stoffet for pasienter som lider med angina. Hvis du er en person som opplever angrep av angina denne artikkelen vil hjelpe deg å avgjøre om nitroglyserin er riktig legemiddel for deg.

Hvordan veie fordeler og ulemper ved Nitroglycerin

Forstå Hvorfor Nitroglycerin er foreskrevet?

•  Forstå forholdet mellom angina og nitroglyserin. Nitroglyserin er det stoffet i behandling av angina pectoris (ofte referert til som angina.) Nitroglycerin brukes ved angrep av et angina angrep, og også som et forebyggende. Angina er akutt brystsmerte som resulterer når det er en redusert blodoksygentilførsel til deler av hjertemuskelen. Koronar arteriesykdom er den mest vanlige årsaken til denne tilstanden. Avleiringer av cholesterol, kalsium og andre materialer kan bli funnet i overskytende mengder i blodstrømmen og dermed skape lag av plakk på innsiden av blodårene. Denne oppsamlingen av plakk er kjent som aterosklerose. Nitroglyserin er en vasodilator, et medikament som brukes til å utvide seg (eller utvide) blodkar. Når koronararteriene blir dilatert hjertet ikke er nødvendig å jobbe så hardt for å pumpe blod, og dermed krever mindre blodstrøm og oksygen. Dette lindrer smerter i brystet.

Finn ut hvordan du forholder deg til tre faktorer som påvirker hvordan nitroglyserin brukes: Typen angina som du lider, de andre medisinske tilstander eller andre reseptbelagte legemidler du tar, din daglige aktivitet eller yrke.

Identifisere din type angina. Det er tre typer av angina, stabil angina, ustabil angina og variant angina. Stabil angina er den mest vanlige type, hvorfra de fleste anginapasienter lider. Brystsmerter oppstår på bestemte tider, vanligvis etter anstrengelse som klatring en trapp eller seksuell aktivitet; det kan også være forårsaket av akutt stress. Nitroglyserin er svært effektiv mot denne formen for angina; en kapsel plasseres under tungen eller mellom tannkjøttet og kinnet (kinnhulen) eller en lingual spray sprayes under eller på tungen. Relief skal skje innen 3 til 5 minutter. Denne dosen kan gjentas tre ganger i løpet av en femten minutters periode før de søker annen hjelp hvis behandlingen mislykkes. Variant angina oppstår uten noen åpenbar årsak, vanligvis om natten eller i de tidlige morgentimer når kroppen er i ro. Denne type av angina er forårsaket av koronararteriespasmer på stedet av den arterielle herding, og kan være ledsaget av økt hjerterytme. Rask lindring av denne typen angina er forårsaket av inntak av nitroglyserin. Ustabil angina kan også oppstå når kroppen er i ro eller med svært lite anstrengelse. Smerten er mer alvorlig og langvarig under ustabil angina og ikke svarer til bruken av nitroglyserin.

omtale din medisinske historie. En annen faktor i beslutningen om ikke å ta nitroglycerin for angina smerter vil være basert på din medisinske historie. Pasienter som lider av anemi, glaukom eller nyresykdom vil være dårlige kandidater for nitroglyserin. Bruken av en hvilken som helst nitrat medikament slik som nitroglycerin kan forårsake lavt blodtrykk som medikamenter handlingen reduserer innsatsen som er nødvendig for å pumpe blod gjennom hjertet. Pasienter som tar medisiner for impotens, for eksempel sildenafil bør også unngå bruk av nitroglyserin; den kombinerte bruk av de to typer av medisiner kan forårsake alvorlig hypotensjon.

Bestem din livsstil. Nitroglyserin som en behandling for angina ville være kontraindisert hos pasienter med yrker som involverer kjøring og bruk av maskiner som det kan føre til svimmelhet og vertigo. Personer som inntok nitroglyserin bør ikke gjøre brå bevegelser eller stige fra sittende stilling raskt; Dette vil redusere wooziness eller ørhet og risikoen for å miste sin balanse.

Hint

  • Som med alle andre medisiner, bør Nitroglycerin tas som foreskrevet. En pasient skal aldri redusere eller avvikle drugh uten å konsultere sin lege.