Digidexo.com

Halsbrann hos barn

Halsbrann er forårsaket av magesyre sikkerhetskopiering i spiserøret. De fleste barn har en hard tid som beskriver symptomer på halsbrann. Den av foreldrene kan se for visse tegn og symptomer på tilstanden som kan vise ytterligere tester er nødvendig. Medisinsk intervensjon så tidlig som mulig kan hindre ytterligere komplikasjoner.

Identifikasjon

En forelder kan se på visse symptomer på halsbrann som hoste eller klager på magesmerter eller smerter i brystet etter å ha spist. Humørsvingninger etter måltider, om barnet er aggressiv eller masete, kan også vise tegn på hans ubehag eller nød. Hvis barnet kaster opp, lindre smerten, vil den negative atferden vanligvis går unna. Den av foreldrene kan også se for å se om barnet synes distressed når du ligger nede eller spiller. Hvis du har spørsmål om deres velvære eller ubehag, må du kontakte lege umiddelbart.

Betraktninger

Babyer under 3 måneder ofte spytte opp etter flasker på grunn av refluks. Reflux kan være ledsaget av halsbrann. Hvis du er bekymret for hvor mye en baby spytter opp, ta kontakt med lege umiddelbart. Små barn lider av halsbrann på grunn av umodne fordøyelsessystem. Passiv røyking, vekt problemer og sure eller krydret mat kan bidra til halsbrann hos eldre barn.

Diagnose

En gastroenterolog vil bidra til å diagnostisere årsaken til halsbrann. En øvre GI bruker barium i form av en kalkholdig væske, som barnet drikker, for å fremheve problemområder gjennom røntgen. En gastrisk tømming studie er lik den øvre GI med barnet drikkemelk som inneholder et radioaktivt stoff. Legen klokker gjennom et kamera, mens væsken passerer gjennom barnets system. Andre tester er tilgjengelige hvis det er nødvendig.

Forebygging

Sørg for at barnet bærer løse klær når du spiser. Stramme klær kan presse mot magen og forårsake press. Ikke la henne overspise. Små måltider er nyttig når et barn er å håndtere med halsbrann. La måltidet fordøye før hun legger seg ned eller spiller hardt. Prøv å unngå sitrusfrukter og usunn mat valg. Matvarer som irriterer mageslimhinnen kan føre til magesyren å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Behandling

Den beste behandling er å hindre at halsbrann i første omgang. Dette kan oppnås ved å kontrollere beløpene og typer av mat barnet spiser under måltider. Hvis halsbrann er fortsatt et problem etter å endre måten han spiser, kan en lege behandle halsbrann gjennom reseptbelagte legemidler. Syrenøytraliserende er de mest anbefalte narkotika. Bare gi disse til barnet ditt på en legens anbefaling.

Advarsel

Ubehandlet halsbrann kan føre til andre komplikasjoner nedover veien. GERD (gastroesophogeal refluks lidelse) er en tilstand som oppstår når lukke på bunnen av spiserøret, åpningen inn i magen som normalt forhindrer syre fra sikkerhetskopiering, er løs. Syren sikkerhetskopierer og irriterer de delikate vev i halsen eller spiserøret. Sørg for å ha ditt barns lege sjekke ham ut hvis du har bekymringer for at barnet ditt kan være lider av denne lidelsen.