Digidexo.com

Hvordan lage en flytende diett Taste Better

Flytende dietter kan være tørt og kjedelig. Etter en stund på diett, tilstedeværelsen av et sugerør gjør du begjærer "ekte" mat. Likevel, med nok utholdenhet og kreativitet på kjøkkenet, kan en flytende diett være ganske smakfull. Hvis den flytende diett er basert på blanding av ulike pressing og frukt og grønnsaker, kan forsterke smaken oppnås på en rekke måter.

Bruksanvisning

Bruk bare produsere som du liker. Mange flytende Kosten finne første juicing oppskrift og gjøre det, uavhengig av ingrediensene. Men et flytende diett krever ikke bruk av en hvilken som helst bestanddel, per se. Velg grønnsaker og frukt som er velsmakende etter dine egne standarder. Bestill oppskrifter trenger ikke å være bokstavelig, men fortolkende. Kanskje du ikke liker grapefrukt, men elsker appelsiner. Hvis dette er tilfelle, så bruker appelsiner hvis oppskriften krever grapefrukt. Den samme logikken gjelder for mange juicing oppskrifter, så mange frukter er utskiftbare. Føl deg fri til å endre mengden av ingrediensene, også.

Hvis en oppskriften krever en spesielt bitter grønn, som grønnkål, deretter spinat er en mildere alternativ som kan tilby de samme helsemessige fordeler. Prøv ikke å unngå greener helt når juicing. Boken, "Greens Glorious Greens" forklarer at viktige mineraler og fytokjemikalier som finnes i grønne blader ikke kan finnes i andre poster for pressing, som frukt.

Gjør sunne, men likevel velsmakende supper. Mange tenker på supper laget over en varm ovn, ved hjelp av kjøtt, pasta, kyllingbuljong og andre ikke-flytende ingredienser. Men med hjelp av en blender, mulighetene for en væskebasert, sunn suppe er uendelige. Kombinasjonen av enda et par ingredienser kan gi svært velsmakende supper. For eksempel, er ett alternativ å blande tre agurker og en avocado, mens du legger vann etter behov. Tilsett en klype hvitløk salt. Erstatte agurker med selleri er akseptabelt også.

Soaking cashewnøtter over natten, og blande dem med Juiced gulrøtter eller dampet brokkoli er en annen måte å lage en suppe som er både kremet og fylling.

Se ressurser for en liste over andre enkle supper som bruker rå, sunne ingredienser.

Eksperimenter med krydder. Hvitløk, kan persille, og krydre salt all forbedre smaken av væsker, spesielt juice concoctions laget med grønne blader. Enkelte krydder har en rekke helsemessige fordeler, og bør ikke unngås. Hvitløk, ifølge boken, "For the Love of Hvitløk," senker blodtrykket, hjelpemidler i blodet levrer seg, og reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Andre krydder å bruke når juicing er cayenne pepper, gurkemeie, ingefær, svart pepper, kanel, muskat, og karri.

Hint

  • Hvis kjent med noen av disse krydder, DAB en liten mengde på Pinkie og prøven på forhånd.
  • Gradvis tilsett krydder og smak som du går å unngå å lage mer juice for en over-krydret drink. Dessverre, når et krydder tilsettes til en pressing oppskrift, sin smak ikke kan maskeres.