Digidexo.com

Hvordan bruke Commit Lozenges

Hvordan bruke Commit Lozenges


Avhengighet til nikotin resultater fra en økning i dopamin og noradrenalin i hjernen. Dopamin og noradrenalin nivåer reduseres når røyking stopper; forårsaker noen mennesker å oppleve abstinenssymptomer. Nikotin erstatning terapi, som Commit, forsyne kroppen med nikotin for å redusere abstinenssymptomer. Behandlinger kommer i fire former: tannkjøtt, patcher, pastiller og inhalatorer. Den Røykeslutt Health Center bemerker nikotin erstatning terapi er trygge når de brukes riktig. Sjansene dine for å slutte å røyke dobbelt når noen form for nikotin erstatning terapi er brukt. Konsulter lege om den beste form for terapi for deg.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Commit Lozenges

•  Unngå å drikke 15 minutter før eller etter bruk Commit pastiller, særlig sure drikker som brus, kaffe eller saft. Sure drikker hindre absorpsjon av nikotin i pastill.

Sakte oppløse Commit pastill ved å plassere den i munnen. Ikke bite eller svelge pastill helhet.

Slå pastill fra den ene siden av munnen til den andre siden. Gjør en innsats for ikke å svelge for ofte mens pastill smelter. Forplikte pastiller vanligvis oppløses fullstendig i løpet av 20 til 30 minutter.

Bruk minst ni pastiller per dag for en varighet på seks uker, med mindre annet er instruert av lege.

Hikke, halsbrann, kvalme eller andre ubehagelige bivirkninger kan oppstå når en pasient tar ikke de pastiller i henhold til instruksjonene. For eksempel kan bivirkninger oppstå ved bruk av mer enn en pastill på en gang eller ved hjelp av en annen pastill umiddelbart etter den første er oppløst.

Unngå å ta mer enn fem Commit pastiller i seks timer.

Ikke ta mer enn 20 forplikte pastiller i en dag.

Unngå røyking mens du bruker Commit pastiller.

Kast pastiller at du ikke kan fullføre.

Ta en savnet dose når du husker det.

Bruk som anvist av lege. Les pakningsvedlegget. Eventuelle spørsmål rettes til apoteket når du kjøper dine pastiller.

Tips og advarsler

  • Vanlige bivirkninger av pastiller inkluderer urolig mage, hikke, halsbrann, hodepine og overdreven gass.
  • Slutt å bruke nikotin erstatning terapi hvis du bestemmer deg for å fortsette å røyke. Overdreven nikotin fører til hodepine, kvalme, forvirring og oppkast.
  • Du kan oppleve noen hoster i den første uken av å slutte å røyke. Dette vil passere. Hoste resultater fra kroppen din clearing lungene.
  • Ikke ved hjelp av sugetabletter som anvist er den vanligste årsaken til tilbakefall.