Digidexo.com

Vitaminer for Balding

Vitaminer for Balding


Menn har alltid forsøkt å bekjempe skallethet, men kvinner er syke også. Ifølge boken "Healing med vitaminer," det er vanlig for den gjennomsnittlige person, både mannlige og kvinnelige, å miste 50 til 150 hår hver dag. Salon arbeidere hevder at enda flere hår kan gå tapt hvis en person har på seg en lue eller ofte har håret opp i en hestehale. Skallethet starter når hårene du mister hver dag stopper å vokse ut igjen. Du kan ta visse vitaminer for å hindre balding.

Iron

Ifølge "Healing med vitaminer," en jernmangel kan føre til mangel på hårvekst. For å unngå dette, kan du ta 50 mg jern hver dag. Det er også viktig, men ikke å overdose på jern, som kan forårsake urolig mage og diaré.

Vitamin C

Vitamin C øker jernopptaket, ifølge "Healing med vitaminer." For å være sikker på at strykejernet gjør sitt arbeid for å holde ny hårvekst kommer, ta 100 mg vitamin C på en daglig basis.

Sink

"Healing med vitaminer" sier at en sinkmangel kan ikke bare føre til diaré og utslett, men også håravfall. Bare 30 mg om dagen kan bidra til å begynne ny hårvekst i ca en uke.

Biotin

Biotin forsterker veksten av hår. Det begge tykner hårfibrene og reduserer mengden av shedding (hår som faller ut av seg selv på en daglig basis). "Healing med vitaminer" anbefaler 300 mg daglig.