Digidexo.com

Hvordan Target Back Fat

Hvordan Target Back Fat


Overflødig kroppsfett kan samle seg hvor som helst på ryggen. Det er mulig å miste det og forme og tone opp med en sunn kombinasjon av kosthold og mosjon. Sett realistiske mål og har realistiske forventninger. Det er ikke slike ting som spot vekttap, så hvis det er det du ønsker så bør du vurdere plastisk kirurgi som fettsuging som et levedyktig alternativ. Du må miste samlede kroppsfett å miste rygg fett uten å ty til kirurgi.

Hvordan Target Back Fat

Spor kaloriinntaket ditt. Legg merke til hva du spiser og hvor ofte og tar sikte på å konsumere færre kalorier enn det du forbrenner hver dag.

Kontroll mat porsjoner. Ikke hopp over måltider og vurdere å dele dine måltider i fem små om dagen. Drikk minst åtte glass vann daglig. Introdusere fiber i kostholdet ditt og spise en sunn balanse mellom proteiner og carbohydrates.Snack på frukt, rå grønnsaker og yoghurt. Greens vil du føle deg full, så laste opp på salat og spinat. Har tyngre måltider tidligere på dagen. Unngå å holde søtsaker på kjøkkenet slik at du ikke svikte, men ikke slå deg opp hvis du slip opp og ha dessert en gang i blant.

Utvikle en kardiovaskulær rutine og opprettholde den. Kjør, jogge, gå raskt eller bruke en tredemølle, ellipsetrener eller romaskin. Svømming er også en svært effektiv måte å få en trening. Avhengig av formen du er i, starter på 30 eller 35 minutter, og begynne å legge på til du kommer til 45 til 60 minutter. Mål å trene minst tre ganger i uken. Nøkkelen er å gjøre noe som er realistisk, og at du kan presse inn i timeplanen din, slik at det blir en del av din daglige rutine. Du kan alltid bygge på det etterpå.

Introduser vekter i øvelsen rutinen. Når du starter noen vektløfting rutine, ta kontakt med en fitness-ekspert for å sikre at du holder vektene på riktig måte og gjør vekten som er riktig for deg. Løfte for lite vil ikke gjøre mye for vekttap, og løfte for mye kan skade deg. Holde vektene er riktig også avgjørende for å hindre hyper-extensions og andre skader. Legge vekter til en kardiovaskulær rutine bidrar til å øke stoffskiftet og faktisk hjelper deg å forbrenne mer kalorier.

innlemme øvelser som er spesifikke for den tilbake i rutinen og vekt-styrketrening. Rygg øvelser vil gi deg et bedre utseende og forbedre holdningen din. Øvelser som er rettet ryggen inkluderer bøyd-over rad, bakre delt fly, motsatt arm / ben heiser, straight-arm pullovers og bøyd-over og kabel bak lateral høyninger.

Hint

  • Det er best å unngå alkohol helt, men hvis du er en sosial drikker, være realistisk med deg selv. Du må kanskje bytte til lettøl eller kutte ned betraktelig.
  • Enten du gjør en treningsøkt tape hjemme, delta i et treningsstudio eller trening utendørs, sørg for å ha riktig trening antrekk. Løpere bør få gode joggesko. Sørg for at dine joggesko gi deg skikkelig støtte.
  • Alltid legen din før du starter noen treningsprogram.