Digidexo.com

Slik fjerner brystet fett

Det er mange grunner til at folk kanskje vil fjerne brystet fett. Årsakene kan være strengt kosmetisk eller de kan være av helsemessige årsaker. Kanskje du har en sammenkomst eller bryllup i nær fremtid, og ønsker å se bra ut i det nye antrekket. Kanskje du trenger å redusere brystet kroppsfett for å unngå helseproblemer som diabetes, leddgikt, eller hjertesykdom. Uansett hva målet ditt, er det noen måter å gå om å oppnå det fort!

Slik fjerner brystet fett

•  Reduser kaloriinntaket å kaste fett. Ett kilo kroppsfett = 3500 kalorier. For å miste ett pund i uken, må du redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier hver eneste dag. Å miste to pounds, må du redusere kaloriinntaket med 1000 kalorier om dagen. For å oppnå dette, må du ha en diett som er næringsstoff tett og ikke fylt med tomme kalorier. Hva dette betyr er at frisk frukt og grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og høykvalitets proteinkilder må forbrukes. Matvarer som bananer, jordbær, spinat, blomkål, havregryn, skummet melk, soya melk, yoghurt, tunfisk og laks er alle gode eksempler på matvarer som hjelper deg til å føle mett og gi deg de essensielle næringsstoffene kroppen din trenger. Unngå tomme kalorier som godteri, kaker, donuts, og andre elementer som er høy i kalorier og sukker, men lav i næringsverdi.

Den første fristelsen når vekttap og kroppsfett reduksjon er søkt er å sulte deg selv. Aldri gjøre dette fordi det motsatte av den ønskede virkning vil oppstå. Når du slutter å spise, skattefunn kroppen din kalorier fordi den mener det er i sult-modus og vil trenge hver bit av energi det kan bevare. Det vil lagre alt du spiser i adipose (fett) vev og bremse ned stoffskiftet. Det beste du kan gjøre for rask kroppsfett reduksjon er å spise seks små måltider om dagen. Dette vil holde metabolismen revved og tillate mer kalorier for å bli brent som et resultat.

Øk vannforbruket. Som de fleste vev i kroppen, er fettet består hovedsakelig av vann. Hvis du beholde vann, vil du føle deg oppblåst; løsningen er å drikke vann. Som i tilfellet av mat, hvis kroppen fortsetter å motta tilstrekkelig med vann, det vil ikke beholde den. Det vil skylle giftstoffer ut av systemet, bidra til å smøre ledd og muskler, og holde deg mett. Det anbefales at du drikke minst åtte glass om dagen, men for optimal kroppsfett tap, drikke minst ti.

Bruk intens trening for å bli kvitt brystet fett samt andre kroppsfett. Kardiovaskulær trening er det som brenner kalorier den raskeste og det bør trappes opp for rask fett tap. Det er nok av aktiviteter som løping, sykling, svømming, dans, og høy effekt aerobic som vil hjelpe brenne massevis av kalorier. For å oppnå en rask reduksjon av kroppsfett, prøve intervalltrening med hvilket som helst av de nevnte typer av øvelsen. For eksempel, hvis du kjører, gjør det i en all-out sprint i to minutter, gå i to minutter, løpe to minutter, og gjenta syklusen i minst 20 minutter eller mer. Hvis du svømmer, prøv svømming så fort som mulig til den ene enden av bassenget, deretter hvile i to minutter og gjenta syklusen. Dette er eksempler på hvordan du kan intensivere hva cardio aktivitet du liker mest for optimal fett tap fordel.

Styrke trene overkroppen for å miste den brystet fett. Hvis du har en gym medlemskap, trene overkroppen minst tre ganger i uken i 20 til 30 minutter om gangen. Hvis du ikke har en gym medlemskap, ikke svette det! Du kan trene hjemme ved å gjøre push ups eller løfte vektstenger. Hvis det ikke er noen vektstenger, bruke noe tungt som melk mugger. Ved å supplere ditt hjerte-rutine med litt styrketrening, vil det bidra til å styrke musklene i brystområdet når fettet er utgytt.