Digidexo.com

Rettsmidler for Helvetesild som brenner

Herpes zoster viser seg i voksne som en reaktivering av virus som forårsaker vannkopper i form av en smertefull utslett på kroppen. Nedsatt immunforsvar kan øke risikoen for herpes zoster, som gjør aldersrelaterte reduksjoner i cellestyrt immunitet. Brenning kan gå forut for utslett i flere dager, og kan fortsette måneder etter utslettet har forsvunnet. Det finnes effektive løsninger på markedet som kan lette brenning av helvetesild.

Antiviral rettsmidler

Den brennende og stikkende smerte som oppstår under et utbrudd av helvetesild er ofte avhjelpes ved antivirale medisiner i forbindelse med aktuelle medisiner. Inntar en kombinasjon av prednison og antiviral stoffet acyclovir (Zovirax), som begge krever en resept fra lege, har vist seg å redusere smerter i helvetesild. Famciclovir (Famvir) eller valacyclovir (Valtrex) er andre antivirale midler som brukes for å lette brenningen og smerte. Leger vil vanligvis foreskrive en av de tre antivirale midler i henhold til pasientens behov, med kost og doseringsplan er de to største faktorer. Bivirkninger av disse antivirale medikamenter kan omfatte svimmelhet, hodepine, kvalme og oppkast.

Smertestillende rettsmidler

Noen pasienter er berørt med brenning av helvetesild kan være i stand til å lindre smerten ved hjelp av en over-the-counter smertestillende som inneholder lidokain. Andre kan trenge et narkotisk stoff som en injeksjon form av lidokain, som vil kreve en resept. Bruk av smertestillende i henhold til en dosering tidsplan resulterer i bedre kontroll av smerte. En lotion som Caladryl kan benyttes på åpne lesjoner å bidra til å tørke dem. Når lesjoner skorpe over og det er ingen åpne såret, Zostirx, som inneholder capsaicin, og er en over-the-counter medisiner, kan anvendes til å undertrykke forbrenning.

Homøopatiske midler

Homeopati tilbyr flere alternativer til reseptbelagte og over-the-counter rettsmidler. Det er viktig å huske at narkotika og homøopatiske midler ikke kan blande. Konsultere lege før kombinere dem. Også, ta kontakt med en homøopatisk lege for korrekt dosering av homeopatiske medisiner. Arsenicum album brukes til helvetesild som brenner som glør, men er lettet ved å plassere varme og varm komprimerer på utbruddet. Petroleum er et annet middel som brukes for brennende smerte av helvetesild som har en rå, kløende komponent. Homeopatiske midler er svært små mengder av stoffene de er oppkalt etter, og har svært subtile, men effektive svarene på de brennende helvetesild.